ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

«Τώρα να σωπάσουν όλοι, ουρλιάζουν οι μάνες»

Οι σπαρακτικές δηλώσεις μιας γυναίκας που έχασε τον γιο και τον σύζυγό της

Δέσποινα Άσπρου

Μια γυναίκα που έχασε τον σύζυγο και το 5χρονο παιδί της στην αδιανόητη σιδηροδρομική τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ξέσπασε μιλώντας μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης σε εκπομπή του mega και η οποία προβλήθηκε και στην πρωινή εκπομπή του sigma "Πρωτοσέλιδο με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο".

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα που είδε τη ζωή της να αλλάζει αστραπιαία, αναφέρθηκε στην τραγωδία που βιώνει και στις δυσκολίες που έζησε με την  αναγνώριση των σορών που της ζητήθηκε να κάνει, ενώ σημείωσε πως αυτή τη στιγμή είναι με ηρεμιστικά.

«Είμαι με τα ηρεμιστικά. 40 χρόνων ''έφυγε'' ο σύζυγός μου και 5 χρόνων το παιδί μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί είναι άχρηστοι, να φύγουν. Βγαίνουν κάποιοι βουλευτές και μας λένε συλλυπητήρια. Να μου πούνε τι; Θα μου φέρουν πίσω το παιδί μου και τον άντρα μου; Να απολυθούν όλοι, είναι όλοι άχρηστοι», είπε αρχικά και στην συνέχεια, πρόσθεσε:  «Και που πήγαμε (σ.σ.: στο νοσοκομείο) τι είδα; Δεν βρήκαμε τίποτα, είδα το παιδί μου, τον άντρα μου; Είδα κάτι; Δεν μου πήραν DNA. Στάχτες πήρα και αποκαΐδια, δεν μου έδωσαν τίποτα. Τι; Να αναγνωρίσω μια στάχτη; Δεν μπορώ να κηδέψω τον άντρα μου και το παιδί μου. Έπρεπε να ντρέπονται που βγαίνουν στις τηλεοράσεις. Ντροπή τους και αίσχος, μπορεί να ήταν μέσα στο βαγόνι τα δικά τους τα παιδιά... Τώρα ουρλιάζουν οι μάνες».

Έπειτα, η ίδια τόνισε πως όταν βρει τη δύναμη, θα κινηθεί νομικά. «Δεν είμαι καθόλου καλά. Ακόμα ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους. Τι θα πούνε στις μανάδες αυτές;».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση