ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Το must πρωτοπορεί

newsroom must

Μετά την κυκλοφορία του τεύχους Οκτωβρίου, με την Ζερρίν Ακιντζί στο εξώφυλλο, τα σχόλια που έλαβε η ομάδα του περιοδικού ήταν άκρως θετικά.

Η συντακτική ομάδα του must αλλά και το must σαν έντυπο δεν έκανε ποτέ διακρίσεις. Το κύριο μέλημά του ήταν και είναι η προβολή και η προώθηση ταλαντούχων, όμορφων ανθρώπων που ξεχωρίζουν μέσα από τη δουλειά ή την προσωπικότητά τους.

Η Ζερρίν Ακιντζί είναι ακριβώς αυτό. Μια νέα γυναίκα με ταλέντο στο χώρο του σχεδίου μόδας. Με τη συμπερίληψή της στο νέο μας τεύχος δεν προωθούμε απλά μια ταλαντούχα νέα γυναίκα, αλλά πάμε τον τόπο μας ένα βήμα παραπέρα ασκώντας έμμεσα το δικαίωμα μας στην σκέψη και στον λόγο. Το must παραμένει πρωτοπόρο γιατί συνεχίζει να καινοτομεί, αγνοώντας τα στοιχεία που μας διαφοροποιούν και τονίζοντας αυτά που μας ενώνουν.

Η επιλογή μας αυτή φέρνει πάντα ανάμικτες αντιδράσεις. Το νέο τεύχος του περιοδικού διαδέχθηκαν ποικίλα σχόλια, η πλειονότητα των οποίων ήταν θετικά. Αυτό μας δείχνει πως κι εσείς, όπως κι εμείς, είστε έτοιμοι να πάμε ένα βήμα μπροστά, σε μια χώρα χωρίς ταμπού και διακρίσεις, που το μόνο που μετρά είναι το πάθος και το ταλέντο του κάθε ανθρώπου και μόνο.

«Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες» 
                                                                                                                                                              - Βολταίρος

Ειρήνη Χριστοφόρου
Διευθύντρια must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X