ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το «μεγάλο» πρόβλημα της Salma Hayek

newsroom must

Η Salma Hayek, τον τελευταίο καιρό, μάς έχει συνηθίσει στις παράξενες δηλώσεις και τις χιουμοριστικές αναρτήσεις στα social media.

Η ηθοποιός, δεν μάς απογοήτευσε ούτε αυτή την φορά, μιλώντας με μεγάλη ειλικρίνεια για το στήθος της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση και πως μπορεί να κατανοήσει γιατί οι θαυμαστές της μπορεί να φαντάζονται κάτι τέτοιο.

Χαρακτηριστικά, η ίδια είπε στο ‘Red Table Talk’, «Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι έβαλα στήθος. Δεν τους κατηγορώ. Το στήθος μου ήταν μικρότερο. Το ίδιο και το υπόλοιπο σώμα μου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Ενώ εξομολογήθηκε ότι η αύξηση στο στήθος της ήταν φυσική μετά τις αλλαγές που έγιναν στο σώμα της, κατά την εγκυμοσύνη, την εμμηνόπαυση και την αύξηση βάρους. Συγκεκριμένα, αναφέρει, «Σε μερικές γυναίκες, μικραίνει. Αλλά υπάρχουν μερικές γυναίκες όπου όταν παίρνεις βάρος, το στήθος σου μεγαλώνει, σε μερικές άλλες όταν κάνεις παιδιά και θηλάζεις, χωρίς να επιστρέφει στο προηγούμενο μέγεθος ενώ υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις όπως όταν βρίσκεσαι σε εμμηνόπαυση, που μεγαλώνουν ξανά. Απλώς τυχαίνει να είμαι μία από αυτές τις γυναίκες που συνέβη σε κάθε τους βήμα. Όταν πήρα βάρος, όταν έμεινα έγκυος και τώρα που είμαι στην εμμηνόπαυση».

Καταλήγοντας, «Πολλά, πολλά μεγέθη. Και η πλάτη μου υπέφερε πραγματικά από αυτό. Και δεν μιλάει πολύς κόσμος για όλο αυτό».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS