ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αυτή είναι η καλύτερη φίλη της Salma Hayek

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Στα πλαίσια της προώθησης του νέου της επαγγελματικού βήματος, την ταινία «Hitman's Wife's Bodyguard» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Salma Hayek έδωσε μια «ασυνήθιστη» συνέντευξη στο περιοδικό ‘People’ και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον ιδανικό τρόπο να μειώσει το καθημερινό στρες μετά την δουλειά.

Να θυμίσουμε ότι η ίδια, συμπρωταγωνιστεί με τους Ryan Reynolds και Samuel L.Jackson, ενώ αναφορικά με την πρεμιέρα της ταινίας είχε δηλώσει για τα ‘γέλια΄ που ανάμενε να ακούσει στην κινηματογραφική αίθουσα, ότι «Είναι αστείο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ακούσω συλλογικό γέλιο μέσα σε μια κινηματογραφική αίθουσα».

Ενώ, αναφορικά με το καθημερινό στρες μετά την δουλειά, η ίδια αποκάλυψε ότι κάνει διαλογισμό με την καλύτερή της φίλη, μια κουκουβάγια, το κατοικίδιό της, την Kering, «Δεν θα το πιστέψετε αλλά κάνω διαλογισμό με την κουκουβάγια πολύ συχνά. Τη στιγμή που μπαίνω σε βαθύ διαλογισμό, εκείνη παραμένει ακίνητη».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Με τις δύο να φωτογραφίζονται στο ‘Beautiful Issue’ του περιοδικού ‘People’ μέσα στο δωμάτιο διαλογισμού. Με την Salma να τονίζει ότι της αρέσει να μοιράζεται και τα γεύματά της μαζί με την Kering αφού «Μόνο που είμαι στο ίδιο δωμάτιο με εκείνη, υπάρχει μια ενέργεια και είναι μαγευτική».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση