ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Meghan είχε γράψει ακόμη ένα βιβλίο πρίν το 'The Bench'

Όταν ήταν μόλις 13 ετών.

newsroom must

Μπορεί το πρώτο βιβλίο που δημοσιοποιήθηκε – και έγινε best seller, με βάση τους New York Times, να ήταν το ‘The Bench’, όμως για την Meghan Markle, αυτή δεν ήταν η πρώτη της συγγραφική απόπειρα.

Νέες πληροφορίες, θέλουν την ίδια, να είχε γράψει ακόμη ένα, όταν ήταν μόλις 13 ετών, και μαθήτρια στο σχολείο, με την πλοκή να αφορά την διαφορετικότητα, αναφερόμενη στις φακίδες που είχε η ίδια στο πρόσωπό της, ένα χαρακτηριστικό που ήθελε και οι άλλοι να αγαπήσουν πάνω τους.

Την είδηση, είδαμε για πρώτη φορά, να δημοσιοποιείται από την Carla Hayden, την 14η βιβλιοθηκονόμο στην Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου στην Washington, που ανάρτησε, όλες τις πληροφορίες στον λογαριασμό της στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε «Εσείς γνωρίζατε πως η Meghan Markle, δούκισσα του Sussex έγραψε ένα βιβλίο όταν ήταν στην 8η τάξη με τίτλο "Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες.. είναι μία νύχτα χωρίς αστέρια". Εκθειάζει το θαύμα των φακίδων με σχέδια και στίχους».

Αναρτώντας ταυτόχρονα, δύο φωτογραφίες από το εξώφυλλο, στις οποίες μάς δίνεται η ευκαιρία να διαβάσουμε ένα απόσπασμα από όσα έγραφε η Δούκισσα, χαρακτηριστικά «Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως οι φακίδες είναι παράξενες. Ενώ εγώ συμβαίνει να διαφωνώ. Γιατί αν δεν είχα τις φακίδες μου, τότε δεν θα ήμουν πραγματικά ο εαυτός μου».

Ενώ βλέπουμε και ένα μικρό βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο η ίδια τονίζει ότι απολαμβάνει να βλέπει τηλεόραση, να συμμετέχει σε μουσικές κωμωδίες και να περνάει χρόνο με τους φίλους της, επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να συνεχίσει την συγγραφή στο γυμνάσιο.

Να σημειώσουμε ότι, αυτό το βιβλίο είχε δημιουργηθεί για τις ανάγκες ενός σχολικού project, ενώ το περιεχόμενό του είναι κοινό με το καινούργιο της, καθώς θίγει το θέμα της διαφορετικότητας.

Δείτε την ανάρτηση:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X