ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Το πρώτο ταξίδι με την κόρη της

Ο καλοκαιρινός προορισμός που επέλεξε με τον Χριστίνο Πίπη.

Μαρία Καραμάνου

Πρόσφατα, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη και ο Χριστίνος Πίπης, μαζί με την κόρη τους, Ζακελίνα, πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό. Η Κύπρια επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram μερικές στιγμές από αυτήν την οικογενειακή εξόρμηση.

Ανέβασε φωτογραφίες της οικογένειας στο αεροπλάνο λίγο πριν την άφιξή τους στον τελικό προορισμό τους, καθώς και μετά την άφιξή τους στη Σύρο, το νησί όπου βρίσκονται τώρα.

Η μικρή Ζακελίνα απολαμβάνει αυτές τις διακοπές με τους γονείς της, και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram δείχνουν τον ενθουσιασμό της.

Η Θέλξια επίσης μοιράστηκε μερικά χρήσιμα tips για τις μανούλες που ταξιδεύουν για πρώτη φορά με τα μωρά τους. Αυτά τα tips μπορούν να βοηθήσουν να καταστεί το ταξίδι πιο άνετο και ευχάριστο για τη μητέρα και το μωρό.

Κάτω από την ανάρτηση της η Θέλξια ανέφερε πως, ''Λίγο απο χθές Και λιγα tips για τις μανούλες που ταξιδευουν πρώτη φορα με το μωρακι τους- Προσπαθήστε η πτήση να είναι κάποια ώρα την οποία το μωρό συνήθως κοιμάται θα είναι πιο εύκολο να κοιμηθεί μέσα στο αεροπλάνο Πάρτε μαζί ένα παυσίπονο σε περίπτωση που χρειαστεί Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί στο αεροπλάνο παιχνιδάκια Μην ξεχάσετε λεπτή κουβερτούλα και μακρύ μανίκι για το αεροπλάνο για το μωράκι Φροντίστε να έχετε κλείσει από πριν ταξί είμαι car seat Στον προορισμό που θα πάτε για να σας παραλάβει από το αεροδρόμιο ή αν νοικιάσετε αμάξι ζητήστε από πρινcar seat ( google it & check the reviews - για αθήνα εγω πήρα το “Attica trasnsfer” ) Αν θα ταξιδέψετε με καράβι φροντίστε να πάρετε ένα που έχει καμπίνες …μπορείτε να το δείτε στο είδος της θέσης που θα επιλέξετε … Στοιχίζει λίγο περισσότερο αλλά αν το ταξίδι σας είναι πάνω από 2 h θεωρώ ότι αξίζει γιατί έχετε το δικό σας δωματιάκι με τουαλέτα κρεβάτια κτλ) μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί μαξιλαράκι ή stroller cover για να είναι άνετο το μωρό μέσα στο καρότσι. Φροντίστε να πάρετε μαζί ένα καρότσι το οποίο κλείνει εύκολα χωράει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου που θα ενοικιάζεται και το μωρό είναι άνετο εκεί ακόμη για να κοιμηθείΑυτά μου ήρθαν τώρα πρόχειρα θα σας βάλω και ότι άλλο μου φανεί χρήσιμο στα stories.''

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση