ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Βασιλιάς Κάρολος: Το συμβολικό δώρο που θα κάνει στην εγγονή του Lilibet

Το δώρο που θα της θυμίζει για πάντα την παιδική της ηλικία.

Μαρία Καραμάνου

Καθώς πλησιάζουν τα δεύτερα γενέθλια της μικρής πριγκίπισσας Lilibet, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας σκέφτονται το τι δώρο θα προσφέρουν σε αυτήν, ενώ η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό πάρτι για τα γενέθλιά της.

Το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου επικεντρώνεται στο δώρο που σκοπεύει να κάνει ο βασιλιάς Κάρολος στη μικρή Lilibet. Ο νέος μονάρχης σκοπεύει να χαρίσει στην εγγονή του, Lilibet Diana, ένα γλυκό και συμβολικό δώρο για τα δεύτερα της γενέθλια το Σαββατοκύριακο. Είναι γνωστό ότι η Lilibet προς το παρόν ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες με τους γονείς της, τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, καθώς και με τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον τετράχρονο Archie. Ο βασιλιάς έχει πέντε εγγόνια από τους δυο γιους του, τον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα William.

Σύμφωνα με την αναφορά της "Daily Express", ο βασιλιάς επιθυμεί να χαρίσει στη Lilibet, ένα δώρο που θα είναι πρακτικό και δικό της. Έτσι, έχει ζητήσει από τους βοηθούς του να αναζητήσουν ειδικά κατασκευασμένα σπιτάκια, παρόμοια με αυτά που είχαν η βασίλισσα και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα ως κορίτσια. Με αυτόν τον τρόπο, ο βασιλιάς δημιουργεί ένα δώρο που η Lilibet θα χρησιμοποιήσει και θα απολαύσει, διατηρώντας τις αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία για πάντα.

Πέρυσι τον Ιούνιο, η Lilibet γιόρτασε τον πρώτο της χρόνο ζωής κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την επέτειο της αείμνηστης Βασίλισσας. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan ταξίδεψαν με τα δύο παιδιά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο για να είναι παρόντες σε αυτήν την ιδιαίτερη περίσταση, αν και δεν συμμετείχαν στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρεται ότι το ζευγάρι διοργάνωσε ένα πάρτι για την μικρή τους κόρη, και αυτές οι στιγμές καταγράφηκαν σε ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο Netflix, προσφέροντας μια ματιά στην εκδήλωση.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση