ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τελικά τα παιδιά είναι η μόνη μας ελπίδα!

Το γράμμα της μικρής Θάλειας στα παιδιά της Ουκρανίας

Ζωή Τουτουντζίδου

Έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες από εκείνη την μοιραία ημέρα που ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε πως πρόκειται να εισβάλει στην Ουκρανία.

Οι εικόνες του πολέμου σπαρακτικές, θάνατος και φόβος παντού. Άνθρωποι κρυμμένοι σε καταφύγια, μετανάστες που με τα μωρά αγκαλιά προσπαθούν να σωθούν, περπατώντας για χιλιόμετρα αποζητώντας το θεμελιώδες δικαίωμα της ελευθερίας και της ζωής και σύσσωμο το παγκόσμιο έθνος να παρατηρεί μουδιασμένο την εξέλιξη των γεγονότων.

Μια ανάρτηση όμως που είδαμε στα social media μας έδωσε ένα μήνυμα ελπίδας πως όσο υπάρχουν παιδιά ο κόσμος μας θα είναι καλύτερος.

Πρόκειται για την μικρή Θάλεια από την Ελλάδα η οποία συγκέντρωσε το χαρτζιλίκι της που δεν ήταν πάνω από 20 ευρώ, ένα πόσο που στα δικά της μάτια φαίνεται αρκετό για να δώσει ένα χέρι βοηθείας στα παιδάκια στην Ουκρανία.

Διαβάστε εδώ: Παιδιά, τα πραγματικά θύματα του πολέμου στην Ουκρανία

Γράφοντας μάλιστα ένα γράμμα στις κυβερνήσεις λέγοντας ότι στέλνει τα χρήματα αυτά στην Ουκρανία για να αγοραστούν καραμέλες στα παιδιά, στέλνοντας παράλληλα την δική της ευχή για ειρήνη.

Δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση της

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by WALL OF ATHENS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS