ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Serhiy Perebyinis, ο άνθρωπος που έχασε σε μία στιγμή την οικογένεια του στην Ουκρανία

Μια ιστορία αγάπης που θυμίζει παραμύθι με άσχημο όμως τέλος

Ζωή Τουτουντζίδου

Μια ακόμη σπαρακτική ιστορία βγήκε στο φως της δημοσιότητας, δείχνοντας μας για ακόμη μία φορά το σκληρό πρόσωπο του πολέμου. Πρόκειται για τον Serhiy Perebyinis που έχασε την γυναίκα του Tetiana και τα δύο τους παιδιά από ρωσικούς βομβαρδισμούς καθώς προσπαθούσαν να φύγουν από το Irpin, κοντά στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο.

photo by @nytimes on instagram

Μια ιστορία αγάπης που θυμίζει παραμύθι με άσχημο όμως τέλος. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο γυμνάσιο όπου δύο χρόνια αργότερα βρέθηκαν σε ένα νυχτερινό μαγαζί και από τότε παρέμειναν μαζί μέχρι την στιγμή που τα Ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Ουκρανία.

Παντρευτήκαν το 2001, εκείνη ήταν λογίστρια και εκείνος προγραμματιστής υπολογιστών. Μαζί απέκτησαν ένα αγόρι τον Mykyta και ένα κορίτσι την Alisa τα οποία έχασαν την ζωή τους σε ηλικία 18 και 9 ετών αντίστοιχα, μετά από προσπάθεια τους να περάσουν γέφυρα της πόλης Irpin μαζί με την μητέρα τους.Οι τρεις τους βρίσκονταν εκεί καθώς έπρεπε να φροντίσουν την άρρωστη μητέρα της Tetiana την στιγμή που οι βομβαρδισμοί κατέπνιγαν την πόλη.

Με τον Serhiy Perebyinis να αναφέρει σε συνέντευξη του στους «New York Times» πως αυτό που το θλίβει παραπάνω είναι ότι δεν κατάφερε να τους προστατέψει. Οι δυο τους βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία «Της είπα, «Συγχώρεσέ με που δεν μπορούσα να σε υπερασπιστώ», είπε συγκεκριμένα. «Προσπάθησα να φροντίσω ένα άτομο και αυτό σήμαινε ότι δεν μπορώ να σε προστατέψω». Με την σύζυγο του να τον καθησυχάζει εκείνες τις τελευταίες ώρες, απαντώντας του πως θα καταφέρει να επιστρέψει αυτή και τα παιδιά κοντά του, μια υπόσχεση που δυστυχώς δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS