ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Συγκινεί με τον τελευταίο της αποχαιρετισμό η φίλη του ανθυποσμηναγού Στεφανίδη

«Για όσους σε γνωρίζαμε, ήσουν ήρωας και πριν την σημερινή σου θυσία,» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η θλίψη είναι ανείπωτη για τους συγγενείς και τους φίλους των δύο ιπτάμενων της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό αεροπορικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατά της πυρκαγιάς στην Κάρυστο, κοντά στο χωριό Πλατανιστός.

Η φίλη του 27χρονου ανθυποσμηναγού, Περικλή Στεφανίδη, που ήταν συγκυβερνήτης στο αεροπλάνο, εκφράζει τον αποχαιρετισμό της στον φίλο της με σπαρακτικά λόγια. Στην ανάρτησή της στο Facebook, μοιράζεται τη μνήμη τους και αναφέρει πως ο Περικλής έλεγε πάντα πως επιθυμούσε να γίνει Ίκαρος από μικρός.

Στην τελευταία τους συνάντηση, ο αδικοχαμένος ανθυποσμηναγός, με καμάρι, απάντησε στο ερώτημα για τις πτήσεις, λέγοντας "σβήνω φωτιές".

Η ανακοίνωση του θανάτου του φίλου της φέρνει μεγάλη θλίψη και κρίμα για την ξαφνική απώλεια της νιότης του. Οι λέξεις "αντίο Περικλή μου" κλείνουν την ανάρτησή της, δείχνοντας τη βαθιά θλίψη και τον απαράμιλλο σεβασμό προς τη μνήμη του αγαπημένου φίλου.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως, «Σε γνώρισα μόλις είχες πρωτομπει στην Ικάρων. Είχες περάσει με την 2η. Μπορούσες να μπεις σε όποια σχολή ήθελες σου είπα. Γιατί ξαναδωσες? Εγώ από μικρός Ίκαρος ήθελα να γίνω, μου απάντησες. Για το πρώτο σας σπίτι με τον Άγγελο και τον Θοδωρή, σας πήγα όλους μαζί να αγοράσετε τα έπιπλα σας.»

Στη συνέχεια συνέχισε λέγοντας, «Σε πειραζαμε με την Νανά για τα προσωπικά σου κι εσύ γελούσες. Στην ορκωμοσία σου φιλοξένησα τους φίλους σου και σηκώσανε τον κόσμο την ώρα της τελετής από την υπερηφάνεια τους για εσένα. Πριν μερικούς μήνες σε είδα για τελευταία φορά και σε ρώτησα πως πάνε οι πτήσεις. Σβήνω φωτιές, μου απάντησες όλο καμάρι. Την προηγούμενη εβδομάδα έβλεπα τις φωτογραφίες από τις διακοπές σας. Όλοι οι φίλοι σου μαζί, μια γροθιά, μια οικογένεια.»

Η φίλη του σμηναγού τελείωσε τον αποχαιρετισμό της αναφέροντας, «Γιατί ήσουν το καλύτερο παιδί. Και τώρα έγινες ΑΘΑΝΑΤΟΣ. Κρίμα τα νιάτα σου αγόρι μου. Και τα δικά σου και του κυβερνήτη σου. Αντίο Περικλή μου. Για όσους σε γνωρίζαμε, ήσουν ήρωας και πριν την σημερινή σου θυσία.»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS