ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Στους 28 βαθμούς η θερμοκρασία: Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Αραιή σκόνη θα αιωρείται στην ατμόσφαιρα σήμερα Κυριακή (14/5), ενώ σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα ανέλθει μέχρι τους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, η οποία της επόμενες ημέρες θα σημειώσει αισθητή άνοδο.

Η πρόγνωση για τον καιρό
Σήμερα, μετά τη διάλυση της αραιής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Μετά το μεσημέρι θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία  δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση