ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σκόνη στην ατμόσφαιρα και ισχυροί άνεμοι

Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση, αναμένεται σταδιακά από σήμερα. Στην ατμόσφαιρα, κατά διαστήματα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Ο καιρός σήμερα θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά, τοπικά στο δυτικό μισό του νησιού, θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά θα αναπτύσσονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Στα προσήνεμα παράλια ωστόσο, οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, στους 24 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά στα παράλια, ενδέχεται να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, δεν αποκλείεται σε περιοχή του εσωτερικού και στα ανατολικά, να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά και στα βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα νότια και στα ανατολικά, θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη, θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί έτσι, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X