ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Η γκάφα του ''Squid Game'' με τον αριθμό τηλεφώνου

Οι χιλιάδες κλήσεις και η απάντηση του Netflix

Όταν μια σειρά ή μια ταινία δείχνει σε ένα πλάνο έναν αριθμό τηλεφώνου, είναι σχεδόν δεδομένο πως κάποιος θα καλέσει αυτό τον αριθμό. Κάτι τέτοιο είχε γίνει και με την ταινία ''Bruce Almighty'', όπου έδειχναν τον υποτιθέμενο αριθμό τηλεφώνου του Θεού και χιλιάδες άνθρωποι τον καλούσαν με αποτέλεσμα ο πραγματικός παραλήπτης αυτών των κλήσεων να μην περνά πολύ καλά. 

Αυτό συνέβη και με το ''Squid Game''. Αν το έχεις δει, σίγουρα θα πρόσεξες πως στην διάσημη πλέον κάρτα του παιχνιδιού, στο πίσω μέρος αναγράφεται ένας αριθμός τηλεφώνου. Όταν μια σειρά έχει τόσο μεγάλη απήχηση, αυξάνεται και ο αριθμός που θα καλέσουν το τηλέφωνο που βλέπουν στην οθόνη τους. Αυτό έγινε. 

Μια γυναίκα στη Νότια Κορέα παραπονέθηκε πως λάμβανε χιλιάδες κλήσεις και μηνύματα. Συγκεκριμένα, η Kim Gil-young, ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος στην κομητεία Seongju, χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο αριθμό εδώ και 16 χρόνια. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε η σειρά λάμβανε χιλιάδες κλήσεις κάθε μέρα. 

''Είχα παλιούς πελάτες που μου έλεγαν πως δεν μπορούσαν να με βρουν στο τηλέφωνο. Ένας πήρε να ζητήσει ένα προϊόν και τελικά ήταν φάρσα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιες είναι πραγματικές επαγγελματικές κλήσεις και ποιες είναι φάρσα'' λέει η Kim Gil-young και συμπλη΄ρωνει πως κάποιοι ζητούν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι ενώ άλλοι ρωτούν αν φτιάχνει τα ροζ jumpsuits της σειράς. 

Το Netflix επιβεβαίωσε πως έχει μοντάρει τις συγκεκριμένες σκηνές. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
netflix  |  squid game  |  σειρές  |  γκάφα  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση