ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι πρόστυχο αυτό που γίνεται»

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα έχει ακούσει μέχρι στιγμής, η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, έπεσε ξαφνικά θύμα ρατσισμού για τα κιλά της. Όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή ”Happy Day”, μετά το βίντεο που προβλήθηκε με τη Σίσσυ Χρηστίδου να κάνει δηλώσεις. Τότε η ομάδα της εκπομπής σχολίασαν ότι το βάρος της Σίσσυς έχει αυξηθεί κατά πολύ, ενώ ο δημοσιογράφος της εκπομπής Δημήτρης Παπανώντας, είπε ότι η Σίσσυ του θυμίζει την Κατερίνα Ζαρίφη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τα ρατσιστικά σχόλια για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου

Την δική της απάντηση για όσα ακούστηκαν σχετικά με τα πιο πάνω, έδωσε με μια πρόσφατη ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου με μια σειρά βίντεο στα instastories της. Πώς λοιπόν απαντά;

«Σήμερα ετοίμασα ένα βιντεάκι που αφορά όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν θα το παίξω όμως γιατί έπαιξε και ένα υπονοούμενο για την απάντηση του Παύλου. Θεωρήθηκε ότι όλο αυτό γίνεται για την πρεμιέρα μας και μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από αυτό που έχει γίνει. Θέλω όμως να σου πω κάποια πράγματα. Θα το κάνω την Κυριακή το μεσημέρι», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ συμπλήρωσε: «Μη δεις την εκπομπή, αν είναι να τη δεις γι' αυτό τον λόγο. Έχει πολλούς άλλους λόγους να τη δεις, αλλά όχι δε θα μιλήσουμε γι΄ αυτό», είπε αναφερόμενη στη νέα της εκπομπή στο Open TV.

Δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα από το Instagram:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X