ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Sinead O' Connor: Το τελευταίο μυστηριώδες της tweet λίγες μέρες πριν τον θάνατο της

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για τον θάνατο του γιου της.

Μαρία Καραμάνου

Στις 26 Ιουλίου, ο μουσικός χώρος και οι θαυμαστές της Sinead O'Connor έχασαν ένα μεγάλο ταλέντο με τον θάνατο της καλλιτέχνιδας. Αν και η αιτία του θανάτου παραμένει αδιευκρίνιστη, υποψίες αναφέρουν ότι τα ψυχικά της προβλήματα που την ταλαιπώρησαν για πολλά χρόνια μπορεί να έχουν συμβάλει στην εξέλιξη των γεγονότων.

Η Sinead O'Connor, η οποία κατάγονταν από την Ιρλανδία, γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι "Nothing Compares 2 U". Παρ' όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προσωπικές προκλήσεις και δυσκολίες με την ψυχική της υγεία, η οποία επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο μετά την αυτοκτονία του γιου της. Έκανε λόγο γι' αυτήν την τραγική απώλεια και σε ένα tweet που δημοσίευσε λίγες μόνο ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Η θλιβερή αυτή είδηση άφησε σε γενικές γραμμές τον καλλιτεχνικό χώρο σε σκέψεις και συλλυπητήρια, αναγνωρίζοντας το ταλέντο και την προσφορά της Sinead O'Connor στον κόσμο της μουσικής.

Μάλιστα, στο τελευταίο της tweet ανέβασε μία φωτογραφία της με τον γιο της και έγραψε, «Από τότε ζω ως απέθαντο πλάσμα της νύχτας. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή σε δύο μισά. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε άνευ όρων. Είμαι χαμένη χωρίς αυτόν».

Photo By @lemondefr On Instagram

Το 2020, η εμβληματική τραγουδίστρια εξέφρασε τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε λόγω των προβλημάτων της με την ψυχική υγεία μέσα από ένα συγκινητικό tweet. Ανέφερε πως βρισκόταν σε κατάσταση αγοραφοβίας, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να πάει στο σούπερ μάρκετ. Έγραψε ακόμη πως λιμοκτονούσε εξαιτίας αυτού, καθώς η καθημερινή ζωή της γεμίζονταν με πρακτικές δυσκολίες που δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσει λόγω της κατάστασής της.

Με αυτό τον τρόπο, μέσα από το tweet της, επέστησε την προσοχή στις προσωπικές προκλήσεις που βιώνουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, αποδεικνύοντας την ευαισθησία και τον αγώνα που έχουν να διασχίσουν στην καθημερινή τους ζωή. Τα λόγια της απέδειξαν τη δύναμη της να εκφράζει τις προσωπικές της σκέψεις και να αφυπνίζει συζητήσεις για το σημαντικό αυτό θέμα.

Η ίδια είχε αναφέρει, «Αυτό το τραύμα με έκανε τόσο αγοραφοβική που δεν μπορώ να πάω στα καταστήματα. Και λιμοκτονώ. Αυτή τη στιγμή μένω σε ένα απομονωμένο μέρος τη χώρας οπότε το delivery δεν είναι επιλογή. Γι’ αυτό ρώτησα αν γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα που να στέλνει γεύματα σε ανθρώπους με θέματα ψυχικής υγείας που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν».

Η Sinead O'Connor έφυγε από τη ζωή 18 μήνες μετά την τραγική απώλεια του 17χρονου γιου της, Shane, ο οποίος είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Shane είχε δραπετεύσει από νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν και ήταν υπό επιτήρηση, με στόχο να αυτοκτονήσει. Η τραγική αυτή εμπειρία άφησε βαθιά το σημάδι της στην Sinead O'Connor και σημάδεψε την υπόλοιπη ζωή της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS