ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Η αναφορά που έκανε στις τέσσερις κόρες του

«Ως πατέρας τεσσάρων κοριτσιών...»

Μαρία Σάββα

Το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο αρχαίο θέατρο Κουρίου, με αφορμή την τελετή του 38ου Παγκοσμίου Συνεδρίου της WAGGGS (Παγκόσμια Οργάνωση Κοριτσιών Οδηγών και Κοριτσιών Προσκόπων.

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΥΠΕ

Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος ανέφερε ότι οι γυναίκες ήταν η ραχοκοκαλιά των κοινωνιών μας, τόσο των αρχαίων όσο και των σύγχρονων και υπογράμμισε τη σημασία του ρόλου οργανώσεων όπως η WAGGGS, στις προσπάθειες διασφάλισης των ίσων δικαιωμάτων και ευκαιριών των γυναικών, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΚΥΠΕ.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα ο ίδιος έκανε και μία αναφορά στις τέσσερις κόρες που έχει αποκτήσει με την σύζυγό του και Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά, λέγοντας: «Ως πατέρας τεσσάρων κοριτσιών αυτό είναι ένα θέμα που είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου. Ήδη υλοποιούνται μέτρα, όπως είναι η επέκταση παροχής διευκολύνσεων προς όφελος των οικογενειών, λόγω και των επαγγελματικών υποχρεώσεων τους, καθώς και η δημιουργία ενός νομικού πλαισίου που θα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις διακρίσεις ανάμεσα στα φύλα, αλλά και για να βελτιώσει τη θέση των γυναικών στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS