ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος

Τμήμα Μετεωρολογίας - Δελτίο Καιρού.

Μαρία Καραμάνου

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, η οποία αναμένεται να υποχωρήσει το απόγευμα.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Σύντομα, θα καταστεί συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά, ενώ προοδευτικά θα επηρεαστούν και οι υπόλοιπες περιοχές, με τα φαινόμενα να εξασθενούν αργά το απόγευμα. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι μικρού μεγέθους. Αρχικά, οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ και παροδικά σφοδροί μέχρι θυελλώδης, 7 με 8 μποφόρ. Αργότερα, οι άνεμοι θα στραφούν κυρίως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού και στα βόρεια. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση τη Δευτέρα και μικρή άνοδο μέχρι την Τετάρτη για να κυμανθεί πιο κάτω από μέσες κλιματολογικές τιμές.

(ΚΥΠΕ/ΠΚ/ΜΚ)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
καιρός  |  καιρός σήμερα  |  νέα  |  weather  |  weather today  |  news  |  cyprus  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση