ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή

Τμήμα Μετεωρολογίας - Δελτίο καιρού.

Μαρία Καραμάνου

Χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, η οποία αναμένεται να υποχωρήσει από αργά το απόγευμα της Κυριακής.

Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νότιοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά στα παράλια ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται, κυρίως μετά το μεσημέρι, βροχές και τοπικές καταιγίδες, με τα φαινόμενα να εξασθενούν σημαντικά νωρίς το βράδυ. Το βράδυ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Στην περιοχή θα πνέουν πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί άνεμοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Θα πνέουν πολύ ισχυροί και αρχικά μέχρι σφοδροί άνεμοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί αρκετά πιο κάτω από μέσες κλιματολογικές τιμές

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

(ΚΥΠΕ/ΜΓΙ/ΜΚ)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
καιρός  |  κύπρος  |  καιρός σήμερα  |  weather  |  weather today  |  cyprus  |  news  |  νέα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση