ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Sanna Marin: Το διαζύγιο μετά το σκάνδαλο του ''partygate''

Χωρίζει μετά από τρία χρόνια γάμου και δεκαεννιά χρόνια σχέσης.

Μαρία Καραμάνου

Η πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Sanna Marin, ανακοίνωσε ότι χωρίζει με τον σύζυγό της, Marcus Raikkonen, μετά από λίγους μήνες από τις κατηγορίες που δέχθηκε για τους χορούς της σε πάρτι με φίλους και φίλες της. Αν και απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά, φαίνεται πως αυτό επηρέασε τη σχέση της με τον σύζυγό της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2020 εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού και έχουν μαζί μια κόρη πέντε ετών, την Emma Amalia Marin.

Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι δήλωσε από κοινού, «Είμαστε ευγνώμονες για τα δεκαεννιά χρόνια που περάσαμε μαζί και για την αγαπημένη μας κόρη. Είμαστε ακόμη οι καλύτεροι φίλοι, κοντά ο ένας στον άλλον και στους αγαπημένους μας γονείς. Θα αφιερώνουμε ακόμη χρόνο ο ένας στον άλλον. Ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχόλια», και ανακοίνωσε ότι υπέβαλαν κοινή αίτηση διαζυγίου μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.Η Marin, που είναι η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο από το 2019, βρέθηκε να αντιμετωπίζει κατηγορίες για εργασιακή αναστολή τον περασμένο Αύγουστο, όταν βίντεο που τη δείχνει να χορεύει αγκαλιά με έναν άνδρα στο νυχτερινό κέντρο "Klubi" διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο φαίνεται η ίδια να χορεύει με τον τραγουδιστή Olavi Uusivirta και να τον αγκαλιάζει γύρω από τη μέση της γύρω στις τέσσερις το πρωί της 7ης Αυγούστου, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Φινλανδίας.

Στο βίντεο, ο τραγουδιστής είχε το πρόσωπό του πολύ κοντά στον λαιμό της Marin και την φιλούσε, ενώ είχε και το χέρι του πίσω από την πλάτη της. Κάποια σχόλια που ακούστηκαν στο βίντεο αναφέρονταν σε ναρκωτικά, οπότε η Marin υποβλήθηκε σε τεστ ναρκωτικών για να διαψευστούν τέτοιες αναφορές. Το τεστ βγήκε αρνητικό, επιβεβαιώνοντας πως η πρωθυπουργός δεν ήταν υπό την επίρρεια των ναρκωτικών.

«Έχω κι εγώ ανάγκη από χαρά, διασκέδαση, φως μέσα στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε. Έστω κι αν αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες ή βίντεο τα οποία προσωπικά δεν ήθελα ούτε εγώ να δω, αλλά ούτε κι εσείς. Είμαι ένα ανθρώπινο ον. Προσβλέπω επίσης μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση, εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών» δήλωσε λίγες ημέρες μετά το σκάνδαλο με δάκρυα στα μάτια, κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης που είχε διοργανώσει το κόμμα της, στη νότια Φινλανδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Sanna Marin  |  partygate  |  finland  |  news  |  gossip  |  scandal  |  Σάνα Μαρίν  |  σκάνδαλο  |  Φιλανδία  |  νέα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS