ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Οι αποκαλύψεις του Μαραντίνη και η σκληρή απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Οι μπηχτές για τα λεφτά και το ερώτημα, ποιος τελικά διέρρευσε τα στοιχεία του δικαστηρίου;

Μαρία Καραμάνου

Στη συνέντευξή του στο Πρωινό, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το διαζύγιό τους. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, οι διαφωνίες τους είχαν να κάνουν με τη διαμόρφωση του προγράμματος επισκέψεων των παιδιών τους, αλλά και με την οικονομική συντήρησή τους.

Σε σχέση με την οικονομική συντήρηση, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αναλάβει τη μεγαλύτερη μερίδα των δαπανών για τα παιδιά τους και ότι αυτό είναι κάτι που εκτιμά και ευχαριστεί. Ο τραγουδιστής δήλωσε επίσης ότι τα παιδιά τους κάνουν μια πολυτελή ζωή με τη μητέρα τους και ότι είναι πολύ τυχερά για αυτό. Ωστόσο, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά τους να έχουν μια ισορροπημένη σχέση με και τους δύο γονείς τους και να μην επηρεαστούν από τις δικές τους διαμάχες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Μαραντίνης δεν δίστασε να απευθύνει αιχμές και μπηχτές στην πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών τους. Αναφέρθηκε στο πολυτελές τρόπο ζωής της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς και σε διάφορες ακριβές αγορές που φέρεται να έχει κάνει, όπως το αυτοκίνητο που ανέφερε ότι αγόρασε με τιμή ογδόντα χιλιάδες ευρώ. Ταυτόχρονα, αποκάλυψε ότι εκείνος πληρώνει διατροφή για τα παιδιά τους από τότε που χώρισαν και ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχει πάρει δάνειο από αυτόν ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε, «Δεν θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά από το τελευταίο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια, μια απόφαση που βρίσκεται στα χέρια τα δικά μου, της Σίσσυς, των δικηγόρων μας και του δικαστή, πώς ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ μονόπλευρα. Σημαίνει ότι κάποιος από αυτούς κάτι έχει διαρρεύσει. Η Σίσσυ ζήτησε 6 πράγματα και απορρίφθηκαν και τα 6. Εγώ ζήτησα 2 πράγματα και εγκρίθηκε το ένα. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια. Φυσικά και θα ξανακινηθώ νομικά. Εγώ παίρνω τα παιδιά κάθε Κυριακή πρωί και τα παραδίδω Τετάρτη. Δικαιούμαι να έχω λόγο στις αποφάσεις για τα παιδιά και όχι μόνο να πληρώνω. Δεν είμαι ο πατέρας του Σαββατοκύριακου, ούτε επισκέπτης».

Συνέχισε τονίζοντας πως, «Το σχολείο το πληρώνω πλήρως μόνο εγώ από την πρώτη μέρα και πληρώνω και ένα ποσό διατροφής. Ποτέ δεν σταμάτησα να πληρώνω διατροφή. Στη χειρότερη στιγμή μου, η διατροφή που έπαιρνε η μητέρα των παιδιών μου ήταν 1.500 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έχω δώσει 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι. Με πληγώνει αφάνταστα να διαβάζω ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή. Δεν έχω πάρει αυτοκίνητο ογδόντα χιλιάδες ευρώ, έχει πάρει η Σίσσυ Χρηστίδου αυτοκίνητο ογδόντα χιλιάδες ευρώ μετρητά. Εγώ νοικιάζω ένα αυτοκίνητο με τετρακόσια εξήντα ευρώ το μήνα. Τα παιδιά μου είναι πολύ τυχερά, γιατί με τη μαμά τους κάνουν μια πολυτελή ζωή.»

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε μέσω ανακοίνωσής της στα όσα είπε ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή Πρωινό. Με αυτή την ανακοίνωση ήθελε να διασαφηνίσει ορισμένα σημεία που αφορούν τον χωρισμό τους και την επίδοση της διατροφής των παιδιών τους.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε, «Έπειτα από την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με τον πρώην σύζυγό μου, το 2019, για το τέλος της κοινής μας ζωής ως ζευγάρι, πολύ συνειδητά, είχα αποφασίσει να μην αναφερθώ ποτέ δημόσια σε γεγονότα σχετικά με το τέλος του γάμου μας, θέλοντας πρωτίστως να προστατεύσω τα δύο ανήλικα παιδιά μας, τα οποία αποτελούν για εμένα απόλυτη προτεραιότητα. Με μεγάλη απογοήτευση και βαθιά θλίψη βλέπω πως σε αυτή την απόφαση που τηρώ ευλαβικά εδώ και 4 χρόνια είμαι πλέον μόνη μου. Το τελευταίο διάστημα, ο πρώην σύζυγός μου επιδιώκει δημόσιες εμφανίσεις, με αποκλειστικό σκοπό να μιλήσει για οικογενειακές μας υποθέσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, όπως αυτή καταγράφεται πια και σε επίσημες δικαστικές αποφάσεις. Αποκορύφωμα η εμφάνισή του χθες, δέκα Μαΐου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. Η κάλυψη των αναγκών των παιδιών κάθε γονέα είναι προτεραιότητα και πράξη ευθύνης που δεν χρειάζεται πανηγυρισμούς. Όπως αποτυπώθηκε ευκρινώς και στις δικαστικές αποφάσεις, το επίπεδο διαβίωσής μας είναι αντίστοιχο και η οικονομική συνεισφορά απέναντι στα παιδιά μας είναι ισότιμη. Οι διαφωνίες μας έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο σκέψης και τις κοινωνικές μας αντιλήψεις. Οι δικαστικές αποφάσεις βασίστηκαν σε στοιχεία, τα οποία παρατέθηκαν και τα οποία δε σκοπεύω να δημοσιοποιήσω, προστατεύοντας πάνω από όλα τα παιδιά μου αλλά και τον ίδιο τον πατέρα τους.»

Συνέχισε τονίζοντας πως, «Εξαιτίας αυτής της προσπάθειας διαστρέβλωσης γεγονότων μέσα από συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν, αναγκάζομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας, τηρώντας την αρχική μου απόφαση να μη δημοσιοποιώ προσωπικά οικογενειακά δεδομένα παρά μόνο στη δικαστική αρχή εφόσον κρίνεται απαραίτητο. Το μεγάλο κάδρο αφορά τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους, διαφυλάσσοντας με κάθε δυνατό τρόπο την οικογένειά μας από τα φώτα της δημοσιότητας.»

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση