ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σπάει» τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή

«Όλη μέρα ψάχνω ένα στοιχείο για να αποδείξω ότι δεν ευθύνομαι για τον θάνατο της κόρη μου».

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακιστέα στις φυλακές Κορυδαλλού για την δολοφονία θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την υπόθεση που μας συντάραξε όλους.

Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη μίλησε τηλεφωνικός με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «κατηγορείται μόνο με ενδείξεις» και πως «όλη μέρα ψάχνει ένα στοιχείο για να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο της κόρη της».

«Οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά. Πάντα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι εκείνη την ημέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα. Να με κατηγορούν για τον θάνατό της, για τον θάνατο της Ιριδούλας. Δεν αντέχεται Γιώργο. Έχω μείνει μόνη μου εδώ, και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μία σειρά τις σκέψεις μου και τα λάθη που έχω κάνει. Δεν βρίσκω κάτι να έχω κακό στα παιδιά έστω μία αφορμή. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω. Θα μου πεις κανένας δεν θα έβρισκε. Το θέμα είναι ότι με παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο και μιλάνε άτομα που δεν με γνωρίζουν. Μιλάνε και με παρουσιάζουν ως τέρας» ανέφερε αρχικά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Κληθείς να απαντήσει για το πώς θα αντιδράσει, αν αποδειχθεί ότι είναι εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας, είπε «Θεωρώ και πιστεύω μέσα μου ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο. Από μένα δεν υπάρχει αυτό. Από μένα δεν υπάρχει αυτό, από κανέναν αυτό. Και να ξεκαθαρίσω και κάτι, εμείς πήραμε μία ιατροδικαστική. Εμείς δεν κάναμε επίθεση ούτε στον κ. Αγαπητό, κάναμε κατά παντός υπευθύνου και ο λόγος ήταν να μας πει ο οποιοδήποτε υπεύθυνος από που προέκυψε η ηπατική ανεπάρκεια. Φάρμακο; Καρδιολογικό; Αυτή την απάντηση ψάχναμε»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS