ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έτσι πέρασε το πρώτο εικοσιτετράωρο μέσα στις φυλακές

''Οι κρατούμενοι έχουν έναν κώδικα δικό τους για αυτά τα θέματα. Εμείς οφείλουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση''

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την Ρούλα Πισπιρίγκου την μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα που προφυλακίστηκε για την δολοφονία τους.

Διαβάστε εδώ: Πάτρα: Το μυστηριώδες μήνυμα στην πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η ίδια βρίσκεται σε ειδικό κελί στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ δόθηκε η εντολή να προαυλίζεται μόνη της για σκοπούς ασφάλειας.

«Κινητό τηλέφωνο δεν μπορεί να πάρει. Καρτοκινητό δικαιούνται όλοι οι κρατούμενοι, το ίδιο και τηλεόραση. Δεν είναι κάτι που δόθηκε έξτρα στη Ρούλα Πισπιρίγκο», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή ο κ. Βαρσάμης.

Λέγοντας στην συνέχεια «Το κελί που κρατείται είναι ένα κλασικό κελί που χρησιμοποιείται για κάποιο κρατούμενο που θα αιτηθεί ή θα θεωρούμε ότι χρειάζεται προστασία. Ειδικός χώρος κράτησης υπάρχει σε όλες τις φυλακές. Όλοι οι νεοεισερχόμενοι κρατούμενοι μένουν κάποιες μέρες απομονωμένοι λόγω της πανδημίας, και μετά αποφασίζεται ο χώρος κράτησης».

Κληθείς να απαντήσει σχετικά την γενική εικόνα ασφάλειας των φυλακών, είπε «Το ότι υπάρχουν στις φυλακές επεισόδια μεταξύ των κρατουμένων, είναι βέβαιο. Οι κρατούμενοι έχουν έναν κώδικα δικό τους για αυτά τα θέματα. Εμείς οφείλουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες αντιδράσεις από τις κρατούμενες στον Κορυδαλλό

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS