ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Προγνωστικά Eurovision: Πού βρίσκεται το «Ζάρι»

Παρά τις πολύ ψηλές προσδοκίες μας και τον ενθουσιασμό μετά τις πρόβες, εντούτοις το στοίχημα δεν δίνει και τόσο ψηλά την ελληνική συμμετοχή.

newsroom must

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oddschecker.com, το τραγούδι της Ελλάδας μας με τίτλο «Ζάρι» βρίσκεται στην 9η θέση ως προς τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2024, με απόδοση 61, ενώ ελληνικές εταιρείες το δίνουν στην 8η θέση.

Στην κορυφή των στοιχημάτων στις πιθανότητες νίκης βρίσκεται η Κροατία με απόδοση 3, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ελβετία με απόδοση 4,5 και στην τρίτη θέση η Ουκρανία με απόδοση 5,5. Η πρώτη πεντάδα των στοιχημάτων ως προς τις πιθανότητες νίκης στη Eurovision 2024 κλείνει με την Ιταλία στην τέταρτη θέση (απόδοση 6,5) και την Ολλανδία στην πέμπτη θέση (απόδοση 13). Στην έκτη θέση των στοιχημάτων για τη Eurovision 2024 βρίσκεται η Γαλλία με απόδοση 21 και στην έβδομη θέση έχει περάσει η Ιρλανδία με απόδοση 26. Στην όγδοη θέση βρίσκεται το Ισραήλ με απόδοση 34 και στη δέκατη, μια θέση κάτω από την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο με απόδοση 81.

Διαβάστε ακόμα: Η σκληρή αλήθεια για τη Μαρίνα Σάττι

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση