ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Αννίτα: Τσουγκρίζει αυγά με τον σύζυγο της

Το γλυκό στιγμιότυπο που μοιράστηκε στο Instagram.

Μαρία Καραμάνου

Η Αννίτα Δημητρίου, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου, επιλέγει συνήθως να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τον φακό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, φέτος το Πάσχα, έκανε μια εξαίρεση που σίγουρα ξάφνιασε και ενθουσίασε τους ακολούθους της. Η Δημητρίου μοιράστηκε μια ιδιαίτερα ζεστή στιγμή με τον σύζυγό της, Ανδρέα Κυπριανού, όπου τους είδαμε να τσουγκρίζουν αυγά, διατηρώντας τις παραδοσιακές εορταστικές πρακτικές.

Η Αννίτα, γνωστή για τη δέσμευσή της στην τήρηση των παραδόσεων, επέλεξε να δώσει μια πιο προσωπική νότα στην δημόσια εικόνα της, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο για την ίδια. Ο Ανδρέας Κυπριανού, όπως ανέφερε η Αννίτα σε προηγούμενη συνέντευξή της, είναι ένας άνθρωπος που την έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, προσφέροντας μια βάση σταθερότητας και αγάπης που είναι πολύτιμη για κάθε άνθρωπο, ιδίως όταν αυτός αναλαμβάνει ρόλους με μεγάλες ευθύνες, όπως αυτός του Προέδρου της Βουλής.

Μάλιστα, σε προηγούμενη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει για την γνωριμία της με τον σύζυγο της πως, «Όταν επέστρεψε από τις σπουδές του στην Αμερική, αποφάσισε να ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο στη Λάρνακα και εκεί γνωριστήκαμε. Πρόταση γάμου στη Σαντορίνη και έκτοτε είμαστε μαζί. Δόξα τω Θεώ. Νιώθω ευλογημένη που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου». 

Δείτε το στιγμιότυπο:

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση