ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Η κόρη του Προέδρου τραγουδά ρεμπέτικα και μαγεύει

Με αφορμή τα γενέθλια της Αικατερίνης, η οικογένεια Χριστοδουλίδη γιόρτασε σε μία ταβέρνα.

Μαρία Καραμάνου

Τα 18α γενέθλια της Αικατερίνης Χριστοδουλίδη αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό για την οικογένεια Χριστοδουλίδη, καθώς σημαίνουν την είσοδο της νεαρής στην ενηλικίωση. Η ημερομηνία 6 Μαΐου έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικογένεια, καθώς πέρυσι οι επίσημες υποχρεώσεις στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τους είχαν κρατήσει μακριά από το σπίτι, αδυνατώντας να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Φέτος, η Φιλίππα Καρσερά, αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για να αποζημιώσει την κόρη της για την περσινή απουσία και να της δείξει πόσο πολύ την αγαπούν και την υποστηρίζουν. Η έκπληξη που ετοίμασε ήταν μια προσεκτικά σχεδιασμένη εορταστική μέρα, που περιλάμβανε τη συνάθροιση της οικογένειας και φίλων. 

Το βράδυ της Κυριακής 5 Μαΐου ήταν ένα ξεχωριστό βράδυ για την οικογένεια Χριστοδουλίδη, καθώς γιόρταζαν τα 18α γενέθλια της Αικατερίνης σε μια ταβέρνα, με πολλούς φίλους. Η βραδιά ήταν γεμάτη χαρά και μουσική, όπως αποτύπωσε η Φιλίππα Καρσερά σε ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Αικατερίνη, δείχνοντας το μουσικό της ταλέντο και την αγάπη της για το ρεμπέτικο, επέλεξε να τραγουδήσει το «Τι παράξενη κοπέλα» του Μανώλη Χιώτη, η εμφάνισή της με το μικρόφωνο ήταν μία από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς, αποσπώντας χειροκροτήματα και θαυμασμό από όλους τους παρευρισκόμενους.

Να θυμίσουμε ότι η Αικατερίνη δεν είναι απλώς ένα ταλαντούχο άτομο που αγαπά τη μουσική, αλλά έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στην μουσική σκηνή με την μπάντα της «Μικροοδύσσεια». Η παρουσία της στο φεστιβάλ «Fengaros High» το 2023 και η εμφάνισή της με τραγούδια που αγγίζουν την κυπριακή ιστορία και την αγάπη για την Αμμόχωστο, επιβεβαιώνουν ότι η Αικατερίνη είναι ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης με βαθιά ενσυναίσθηση και αφοσίωση στην τέχνη της.

Δείτε το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση