ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Καρσερά:Η φωτογραφία από τα γενέθλια της κόρης της

Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία από τα 18α γενέθλια της κόρης της Αικατερίνης.

Μαρία Καραμάνου

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα, 6 Μαΐου για την οικογένεια του Νίκου Χριστοδουλίδη και της Φιλίππας Καρσερά καθώς έχει τα γενέθλιά της η κόρη τους, Αικατερίνη και μάλιστα κλείνει τα 18, που σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο. Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι, η οικογένεια δεν μπόρεσε να γιορτάσει όλη μαζί τα γενέθλια της Αικατερίνης λόγω των επίσημων υποχρεώσεων τους στη στέψη του βασιλιά Καρόλου. Αλλά φέτος, η Φιλίππα είχε ετοιμάσει μια πολύ ξεχωριστή έκπληξη για την κόρη της.

Στην είσοδο της ενηλικίωσης, η Αικατερίνη βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση της ζωής της, με το μέλλον ανοιχτό σε πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες. Το πώς επέλεξε η Φιλίππα να εκφράσει τις ευχές της με τον πιο ξεχωριστό τρόπο φέτος, περιλαμβάνει μια έκπληξη που έχει ετοιμάσει ειδικά για την κόρη της. 

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η Φιλίππα Καρσερά καταγράφει ένα ιδιαίτερα ζεστό οικογενειακό στιγμιότυπο: όλη η οικογένεια έχει συγκεντρωθεί γύρω από το εορταστικό τραπέζι με την Αικατερίνη να βρίσκεται στο επίκεντρο, ετοιμάζοντας να σβήσει τα κεριά στην τούρτα της. Η Φιλίππα δείχνει ένα πλατύ χαμόγελο γεμάτο υπερηφάνεια, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παρατηρεί την κόρη του με έναν απτό αίσθημα περηφάνειας, χαλαρός και χαμογελαστός. Αυτή η στιγμή αποτυπώνει τη συναισθηματική φόρτιση και τη σημασία της ημέρας για την οικογένεια, ενώ παράλληλα δείχνει την ισχυρή δύναμη που μοιράζονται τα μέλη της.

Η Φιλίππα συνόδευσε την γλυκιά ανάρτηση της με τρυφερά λόγια γράφοντας, «Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά σε όλους! Να μας ζήσει και το Κατερινάκι μας @nikoschristodoulides που μεγάλωσε και αυτό. Χρόνια Πολλά αγάπη μου @ekaterinichristodoulides . Υγεία και ευτυχία, μείνε πάντα η ήρεμη δύναμη και προχώρα όπως εσύ ξέρεις #πανταδιπλασου #blessingno2 #eighteenthbirthday». 

Δείτε το στιγμιότυπο:

 

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση