ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πρίγκιπας William και Kate Middleton: Θέλουν μία «μοντέρνα» στέψη

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας σκέφτεται τη στέψη του πατέρα του και αναλογίζεται το δικό του μέλλον.

Μαρία Καραμάνου

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος έπαιξε βασικό ρόλο στην ιστορική στέψη στις έξι Μαΐου και έδωσε φόρο τιμής στο πατέρα του στη συναυλία της επόμενης ημέρας αλλά και στη στέψη, σκέφτεται πως θα ήθελε να κάνει τα πράγματα διαφορετικά όταν έρθει η ώρα του, επιβεβαιώνουν οι βοηθοί του.

Αν και γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε αλλαγή της βασιλείας είναι πολύ μακριά, βασιλικές πηγές επιβεβαιώνουν στο people ότι η τελετή στέψης του θα αντικατοπτρίζει κάτι σύγχρονο. Ο πρίγκιπας William, ο οποίος γονάτισε μπροστά στον πατέρα του και υποσχέθηκε να τον υπηρετήσει κατά τη διάρκεια της τελετής στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, είναι πιθανό να αφήσει έξω έναν «τιμητικό φόρο τιμής του λαού», που ήταν ένα από τα κύρια στοιχεία της υπηρεσίας του βασιλιά Καρόλου. Προκάλεσε κάποιες διαμάχες εν όψει του εορτασμού, καθώς καλούσε τους ανθρώπους εντός και εκτός του Αβαείου να αποδώσουν σεβασμό στον Βασιλιά και τους «κληρονόμους και διαδόχους» του.

Μια πηγή κοντά στον πρίγκιπα William αναφέρθηκε στους The Sunday Times, οι οποίοι ανέφεραν για πρώτη φορά την ιστορία την Κυριακή, λέγοντας ότι ο βασιλικός κληρονόμος "σκέφτεται πραγματικά, πώς θα κάνουμε αυτή τη στέψη να είναι πιο σημαντική στο μέλλον; Έχει υπόψη του το γεγονός ότι σε είκοσι χρόνια ή όποτε έρθει η ώρα του, πώς μπορεί η στέψη να είναι σύγχρονη αλλά και ενωτική για το έθνος και την Κοινοπολιτεία;»

«Νομίζω ότι η στέψη του θα φαίνεται και θα είναι αρκετά διαφορετική», συνέχισε η πηγή.

Οι κοντινοί του άνθρωποι λένε ότι ο πρίγκιπας William εξετάζει συνεχώς τον εκσυγχρονισμό της μοναρχίας και την αύξηση της σημασίας της για αυτόν τον αιώνα. Ένας εκπρόσωπος λέει στο people, «Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα θέλουν να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο».

Ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate, ήθελαν να ξεχωρίζουν στους βασιλικούς τους ρόλους σε όλη τη δημόσια ζωή τους: υιοθετούν λιγότερες αλλά ουσιαστικές αιτίες που μπορούν να υπερασπιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και στους νέους τους ρόλους ως Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας, αυτό γίνεται όλο και πιο εμφανές. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
news  |  royals  |  coronation  |  Kate Midlleton  |  Prince William  |  england  |  Charles  |  Camilla  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X