ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Eurovision: Η απάντηση της ελληνικής επιτροπής για το τέσσερα στην Κύπρο

'Το κάναμε γιατί έτσι πιστεύαμε', δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρόεδρος της ελληνικής κριτικής επιτροπής και ένα από τα πέντε μέλη της, που είναι επίσης διευθυντής του My Radio 104,6, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή "Ελένη" για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού της Eurovision 2023 και ειδικότερα για την βαθμολογία της Κύπρου.

Ο Νίκος Νικολακόπουλος αναφέρθηκε, όπως αναμενόταν, στον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως, "Εμείς δεχτήκαμε μία πρόταση από την ΕΡΤ και την δεχτήκαμε. Όσοι ήταν στην επιτροπή είναι πολλά χρόνια στον χώρο. Εστάλησαν τα βιογραφικά μας και συνέχισε η διαδικασία. Μετά αξιολογήσαμε τα τραγούδια και είδαμε τα τραγούδια ζωντανά την προηγούμενη μέρα, στην πρόβα. Είδαμε 26 νέα τραγούδια. Έπρεπε με βάση τους κανόνες να είμαστε αμερόληπτοι και αντικειμενικοί. Εμείς βάζαμε έναν αριθμό από το 1-26, όσοι ήταν και οι διαγωνιζόμενοι δηλαδή, αλλά δεν βάζαμε βαθμό. Όταν μπήκαμε στη διαδικασία της ψηφοφορίας δεν μιλήσαμε με κάποιον. Και όταν τελειώσαμε τα πήρε η συμβολαιογράφος και τα έστειλε. Εμείς ψηφίσαμε αμερόληπτα, δεν ήρθε κάποιος να μας πει τι θα βάλουμε. Το κάναμε γιατί έτσι πιστεύαμε"

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X