ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

La Zarra: Η απρεπής χειρονομία κατά τη διάρκεια της Eurovision

Η τραγουδίστρια δέχτηκε έντονη κριτική για τη χειρονομία που έκανε έπειτα από την κακή βαθμολογία.

Μαρία Καραμάνου

Η εμφάνιση της La Zarra στον τελικό της Eurovision προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, η εκπρόσωπος της Γαλλίας δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το χαμηλό σκορ που έλαβε, μόλις πενήντα βαθμούς. Σε ένδειξη αποδοκιμασίας, προέβη σε μια ακατάλληλη χειρονομία, σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο, κάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του διαγωνισμού και έπειτα από την αυστηρή κριτική που δέχτηκε, η La Zarra αποφάσισε να δώσει απάντηση σχετικά με την ασέβεια της χειρονομίας της.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα instagram story δηλώνοντας πως, «Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη στήριξή σας! Είμαι περήφανη που εκπροσώπησα την Γαλλία και όλους τους γαλλόφωνους! Ευχαριστώ την Ευρώπη και τους φανς όλου του κόσμου. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτήν την εξαιρετική και μοναδική εμπειρία.»

Αργότερα, για να δικαιολογήσει την χειρονομία της ανέφερε ότι, «Θα ήθελα επίσης να σας διευκρινίσω πως η χειρονομία που έκανα μέσα στο green room και που όλοι διαδίδουν στα μέσα δικτύωσης δεν είναι σε καμία περίπτωση χειρονομία περιφρόνησης ή προσβολής. Και σε καμία περίπτωση μεσαίο δάχτυλο. Είναι μια χειρονομία απογοήτευσης από πλευράς μου που σημαίνει "whatever" και θα μπορούσαμε να την μεταφράσουμε ως "ό,τι έγινε έγινε". Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Καμία πρόθεση να σοκάρω ή να προκαλέσω. Με συγχωρείτε αν παρεξηγήθηκε.»

Έκλεισε τη δήλωση της τονίζοντας, «Ευχαριστώ και πάλι για όλα. Συγχαρητήρια στην Σουηδία και τη Loreen. Μπράβο σε όλους τους τόσο ταλαντούχους καλλιτέχνες που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Ανυπομονώ να σας ξανασυναντήσω πολύ σύντομα για νέες περιπέτειες στην Γαλλία και αλλού. Σας αγαπώ όλους, La Zarra».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
eurovision  |  eurovision 2023  |  La zarra  |  france  |  γαλλία 2023  |  news  |  people  |  gossip  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X