ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

PORSCHE LIFESTYLE EXPERIENCE στην Ουγγαρία

Ειρήνη Χριστοφόρου

Ειρήνη Χριστοφόρου

Porsche και όνειρο είναι δυο λέξεις αλληλένδετες. Και αρχές Ιουνίου είχα την ευκαιρία να ζήσω το απόλυτο όνειρο οδηγώντας πέντε διαφορετικά μοντέλα της Taycan, της πρώτης αμιγώς ηλεκτρικής Porsche.

Η lifestyle ομάδα, από Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, έδωσε ραντεβού για ένα οδικό ταξίδι στη μαγική Λίμνη Μπάλατον, ή αλλιώς την τιρκουάζ θάλασσα της Ουγγαρίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στην Κεντρική Ευρώπη με βάθος που δεν ξεπερνά τα 3,5 μέτρα και πολύ γνωστή για τα θεραπευτικά νερά της.

H Λίμνη Μπάλατον, ή αλλιώς την τιρκουάζ θάλασσα της Ουγγαρίας.

Με την άφιξή μας στο ξενοδοχείο Vinifera Wine & Spa στην περιοχή Balatonfüred, η ομάδα της Porsche μάς καλωσόρισε δίνοντάς μας το πρόγραμμα. Και το ταξίδι του Lifestyle Experience ξεκίνησε με sailing στη λίμνη, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα στα τιρκουάζ της νερά.

Δεύτερη μέρα

Το πιο συναρπαστικό μέρος του Lifestyle Experience ήταν αυτό της δεύτερης μέρας του ταξιδιού μας, με την οδήγησή μας περιμετρικά της λίμνης. Η ομάδα της Porsche Lifestyle Experience αποτελείτο από δέκα άτομα, όπου χωριστήκαμε ανά δύο, και εναλλάξ οδηγήσαμε τα πέντε διαφορετικά μοντέλα της Taycan, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της λίμνης, η οποία χωρίζεται στη βόρεια πλευρά που είναι πιο πράσινη, γνωστή για τους αμπελώνες της, και στη νότια πλευρά που είναι πιο αμμώδης με παραλίες.

Όταν η Taycan συναντάει την 911.

Ο συνολικός χρόνος οδήγησής μας ήταν 3 ώρες και 55 λεπτά και πραγματικά απολαύσαμε το άνετο ταξίδι με τη φουτουριστική σπορ τετράθυρη κουπέ ηλεκτρική Taycan. Η οδήγηση ήταν διασκεδαστική και άκρως απολαυστική αφού η Taycan συνδυάζει άνεση, δύναμη και ασφάλεια ταυτόχρονα.

Συγκεκριμένα οδηγήσαμε τα ανανεωμένα μοντέλα Taycan Turbo, Taycan Turbo S, Taycan Turbo S Cross Turismo, Taycan 4S και Taycan Turbo S Sport Turismo.

Πρώτος μας σταθμός στη λίμνη ένα σημείο που έχει ένα από τα καλύτερα πανοράματά της, το Balatonfüred, με την ομορφιά του τοπίου να απλώνεται στα πόδια μας.

Δεύτερος σταθμός το περίφημο Zala Springs Golf Resort για καφέ και ένα σύντομο παιγνίδι γκολφ, το οποίο όμως δεν έκανα ποτέ γιατί προτίμησα να οδηγήσω σε μια exclusive διαδρομή στην περιοχή την γαλάζια Taycan 4S. Η εμπειρία δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο!

Τρίτος μας σταθμός, όπου ήταν και το highlight του Lifestyle Experience μας, ήταν το γεύμα στο Zen Garden Resort και αμέσως μετά βόλτα με το ελικόπτερο πάνω από τη λίμνη Μπάλατον.

Τέλος, επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου η υπέροχη ομάδα της Porsche μάς αποχαιρέτησε με ένα υπέροχο δείπνο.

Ακόμα μία υπέροχη εμπειρία με την Porsche, οδηγώντας το όνειρο με ενθουσιασμό σε κάθε στροφή, κάνοντάς το δικό μου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση