ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Παύλος Κοντίδης: Κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser στην Ιταλία

Όλες οι λεπτομέρειες για την νίκη του

Μαρία Σάββα

Μια ακόμη νίκη έκανε ο Παύλος Κοντίδης την Παρασκευή 17 Μαρτίου, με τον ίδιο να κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser που διεξήχθη στην Andora της Ιταλίας, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια την τελευταία ημέρα όπου ξεκίνησε από την 8η θέση και αναρριχήθηκε τρίτος.

Μετά την νίκη του ανάρτησε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από το οποίο μίλησε για τον αγώνα αλλά και τις δυσκολίες που είχε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κέρδισα το χάλκινο μετάλλιο, και είχα μια δύσκολη βδομάδα...Ήταν πολύ δύσκολο για όλους ο τρόπος με τον οποίο κριθήκαμε από την επιτροπή του αγώνα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχαμε strike μιας ώρας στον χθεσινό αγώνα… Σήμερα ήταν ένας αρκετά δύσκολος αγώνας».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Devoti Sailing (@devotisailing)

Οι Κροάτες - μέλη της προπονητικής ομάδας του Κοντίδη - Stipanovic και Jurisic έκαναν το 1-2 σε έναν ονειρεμένο αγώνα για τον προπονητή της ομάδας Jozo Jakelic. Στην τελευταία ημέρα ο Κοντίδης ήταν 21ος, 6ος και 8ος. Στη γενική κατάταξη ήταν τέταρτος, όμως ο Αυστραλός Wearn που ήταν τρίτος δεν διαγωνιζόταν για τα μετάλλια. Είναι το πέμπτο μετάλλιο του Κοντίδη σε Πανευρωπαϊκό μετά τα χρυσά του 2018 και 2022 και τα χάλκινα το 2017 και 2009.

Με πληροφορίας από 24sports.com.cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS