ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Meghan Fox & Machine Gun Kelly: «Δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν ότι χωρίζουν»

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Τις τελευταίες εβδομάδες τον γύρο του διαδικτύου κάνει o πιθανός χωρισμός της Meghan Fox με τον Machine Gun Kelly, με διάφορα άτομα από το περιβάλλον τους να κάνουν διάφορες δηλώσεις για τους ίδιους.

Μια από τις πηγές αυτές χαρακτήρισε την σχέση της ηθοποιού με τον ραπερ ως «μπερδεμένη», δηλώνοντας στο US Weekly: «Η Meghan δεν είναι σίγουρη για το πού ακριβώς βρίσκονται με τον Machine Gun Kelly και είναι περίπλοκο αυτή τη στιγμή. Εξακολουθούν να προσπαθούν για τη σχέση τους, γιατί η αγάπη που είχαν είναι το μεγάλο θέμα».

«Αυτά που νιώθουν δεν είναι κάτι που φεύγει από τη μία μέρα στην άλλη. Ωστόσο, θα πρέπει πραγματικά να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να λειτουργήσουν τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή είναι όλα στον αέρα», πρόσθεσε στο τέλος.

Ένα άλλο άτομο από τον περιβάλλον τους όμως δήλωσε στο People: «Δεν έχουν τελειώσει οριστικά. Εξακολουθούν να προσπαθούν να τακτοποιήσουν την κατάσταση, αλλά οι περισσότεροι φίλοι τους πιστεύουν ότι έχει τελειώσει. Απλά δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν ότι χωρίζουν».

Να σημειώσουμε ότι, η Meghan εμφανίστηκε ασυνόδευτη στο after party των Όσκαρ της Vanity Fair, κάτι που πυροδότησε τις φήμες χωρισμού, ενώ δεν φορούσε ούτε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση