ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Παίχτες στην Βρετανία θα διαγωνίζονται για το ποιος θα είναι ο επόμενος... Πρωθυπουργός

Δίπλα τους σε αυτό το ταξίδι θα έχουν μεγάλα ονόματα της πολιτικής όπως ο Alastair Campbell και η Sayeeda Warsi

Ζωή Τουτουντζίδου

Την επόμενη τηλεοπτική χρονιά δώδεκα Βρετανοί θα προσπαθήσουν να ανακηρυχθούν οι νέοι Πρωθυπουργοί της Αγγλίας, μέσω του νέου ριάλιτι του Channel 4 με τίτλο «Make Me Prime Minister».

Η σειρά θα περιλαμβάνεται από έξι επεισόδια όπου οι μελλοντικοί πολιτικοί της χώρας θα συμμετέχουν σε διάφορες δοκιμασίες και εκστρατείες, με σκοπό να ανακηρυχθούν «Ο επόμενος Πρωθυπουργός».

Oι υποψήφιοι θα αντιμετωπίσουν τις πιέσεις, τις προκλήσεις και την υπευθυνότητα του να είναι στην εξουσία. Δίπλα τους σε αυτό το ταξίδι θα έχουν μεγάλα ονόματα της πολιτικής όπως ο Alastair Campbell και η Sayeeda Warsi.

«Αν γίνει σωστά, το να είσαι Πρωθυπουργός είναι μια δύσκολη δουλειά όπως μπορεί να κάνει ο καθένας. Είναι υπέροχο που τόσοι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τη Sayeeda Warsi για να τους καθοδηγήσω και να τους προκαλέσω να δουν αν έχουν πραγματικά αυτό που χρειάζεται» ανέφερε η πολιτικός Campell και μέλος της Βουλής των Λόρδων του Ηνωμένου Βασιλείου για το νέο ριάλιτι σόου της Βρετανίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση