ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Πάφος: Γυναίκα εισήχθη στο χειρουργείο χωρίς να της κάνουν τεστ

Τη διεξαγωγή έρευνας για πιθανά πειθαρχικά παραπτώματα, διέταξε ο ΟΚΥπΥ

Δεν τηρήθηκε πλήρως το σχετικό πρωτόκολλο για την γυναίκα ασθενή με κορωνοιό, η οποία εισήχθη στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Πάφου, αναφέρει ο ΟΚΥπΥ, ενώ λέει ότι άρχισε η διεξαγωγή έρευνας για πιθανά πειθαρχικά παραπτώματα.

Σε ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ αναφέρεται ότι «σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, αναφορικά με ασθενή που επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό (Covid-19) και η οποία εισήχθη στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας ενημερώνει ότι σε προκαταρκτικό έλεγχο φαίνεται ότι, δε τηρήθηκε πλήρως το σχετικό πρωτόκολλο του Νοσοκομείου».

Η ασθενής, από την ώρα που κρίθηκε ότι χρήζει εισαγωγής, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα έπρεπε να τύχει άμεσης εξέτασης για τον κορωνοϊό (Covid-19) και να μπει σε απομόνωση μέχρι να βγει το αποτέλεσμα, πράγμα το οποίο δεν τηρήθηκε.

Επειδή τέτοιες κρίσιμες ώρες και λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική εικόνα της χώρα μας, όπου όλοι μας, θα πρέπει να ακολουθούμε πιστά τα σχετικά πρωτόκολλα, ο ΟΚΥπΥ έχει ξεκινήσει ενδελεχή έρευνα των γεγονότων για πιθανά πειθαρχικά παραπτώματα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση