ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όταν οι New York Times έγραφαν για τον Τσιτσιπά και την γυναίκα που τον στήριξε

Μετά τη θριαμβευτική του πορεία στο Αυστραλιανό Open, όπου πέρασε στους 4 της διοργάνωσης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανος για όσα κατέκτησε. Ο 20χρονος τενίστας για τον οποίο όλοι μιλούν τις τελευταίες ημέρες, γράφει τη δική του ιστορία, έχοντας πάντα δίπλα του το πιο δυνατό του στήριγμα, την οικογένειά του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε για διακοπές στην Κύπρο

Από τότε που ήταν παιδί, η μεγάλη του αγάπη ήταν το τένις και έτσι αφιερώθηκε στο άθλημα δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό.

Ο ίδιος, προέρχεται από μία τενιστική οικογένεια μιας και ο πατέρας του είναι προπονητής τένις, ενώ η μητέρα του υπήρξε η νούμερο 1 junior παίκτρια στη Σοβιετική Ένωση. Η Julia Apostoli-Salnikova – όπως είναι το όνομα της – εκπροσώπησε τη χώρα της στο Fed Cup και μάλιστα έχει κερδίσει την Virginia Wage, κάτοχο 3 Grand Slam τίτλων, το 1981.

Μάλιστα οι New York Times είχαν κάνει ένα σχετικό αφιέρωμα στον Στέφανο τον περασμένο Μάη, με τους δύο γονείς του να αναφέρονται στον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν στην καριέρα του οι δύο κουλτούρες που γνώρισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο θρίαμβος Τσιτσιπά στον διεθνή Τύπο και η αύξηση των εσόδων του κατά 578.000 ευρώ

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα που έχω και δεύτερο υπόβαθρο, που έχω δυο διαφορετικές κουλτούρες στη ζωή μου, την ελληνική και τη ρωσική. Μου έχει δώσει μια εντελώς διαφορετική προοπτική για τα πράγματα», έχει πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. «Η μητέρα μου έδωσε πολύ πειθαρχία στο παιχνίδι μου. Με βοήθησε πολύ η πειθαρχία. Είναι ένα στοιχείο που δεν είναι τόσο σύνηθες στον ελληνικό πολιτισμό» συμπλήρωσε.

Η μητέρα του Julia μίλησε μάλιστα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία της: «Ο τότε φίλος μου ήταν από την Γιουγκοσλαβία και αυτό δεν άρεσε στους προπονητές μου. Αυτό μου περιόρισε δραματικά τις ευκαιρίες. Δεν είχα τη γνώση, δεν ήμουν αρκετά σοφή. Δεν είχα προπονητή, τα έκανα όλα μόνη μου. Δεν μπορούσα να πάω πολύ μακριά έτσι» είπε με παράπονο η σπουδαία τενίστρια, η οποία όταν σταμάτησε το τένις, σπούδασε δημοσιογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 5 + 1 πράγματα που μάθαμε από το Instagram του γοητευτικού Στέφανου Τσιτσιπά

«Πιστέψτε με, ο γιατρός που με βοήθησε να γεννήσω αυτό το παιδί, μου είπε πως ο Στέφανος βγήκε με το χέρι ψηλά, σαν τενίστας». Πάντα ήξερα ότι θα κάνει κάτι σχετικό με το τένις, αλλά δεν ήξερα τι» είπε με υπερηφάνεια για τον Στέφανο, η μητέρα του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS