ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Όσαν δήλωσαν οι γονείς του μοντέλου που συνελήφθη για κοκαΐνη

Οι γονείς της ''σπάνε'' μπροστά στην κάμερα: ''Είμαστε διαλυμένοι''

newsroom must

Δύσκολες ώρες περνούν οι γονείς του γνωστού μοντέλου και πρώην παίκτριας ριάλιτι, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στη φυλακή, κατηγορούμενη για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στην κατοχή της αλλά και του συντρόφου της.

Λίγο πριν ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας με τον 32χρονο σύντροφό της, της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού με τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε και ετοιμαζόταν να παντρευτεί σε ένα μήνα.

«Εγώ τους είχα τους ενδοιασμούς μου πάντα. Πάντα. Όπως και ο σύζυγος. Και δυο φορές που είχαν χωρίσει και πηγαινοερχόταν στο σπίτι μας, της λέγαμε χώρισέ τον τώρα. Είχε έρθει σπίτι μου ο νεαρός, ορκίστηκε ότι ήταν κάτι παροδικό, ήταν μια νεανική τρέλα, είχα μπλέξει, δεν θα ξαναβάλω στο στόμα μου, πιστέψτε με».

Οι γονείς της «έσπασαν» μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσαν ότι η αλήθεια θα λάμψει λέγοντας πως η κόρη τους είναι αθώα και δεν έχει καμία σχέση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που μετέφερε ο σύντροφός της μέσα σε στη βαλίτσα.

«Θα λάμψει η αλήθεια. Αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητά της δεν θα την υποστήριζα», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων η μητέρα της στην εκπομπή του Mega και συνέχισε: «Είμαστε διαλυμένοι. Διαλύθηκα, εγώ ήμουν που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τη ΓΑΔΑ. Κατέρρευσα. Δεν την έχω δει, μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο. Ήταν σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Αν ήταν ένοχη δεν θα έβγαινα να μιλήσω, θα είχα κρυφτεί στο χώμα. Θα γυρίσω τη γη ανάποδα αλλά θα ξεκινήσει από το μηδέν και θα σταθεί στα πόδια της. Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν κάνουν λάθος επιλογές συντρόφων».



Τι είπε στην απολογία της η 29χρονη
«Η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου».

Η κοπέλα παραδέχτηκε πως «το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης όπως ομολόγησε».

 «Να προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα. Δυστυχώς για μένα όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της θεωρεί ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη θέση που βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπη με μία τόσο βαριά κατηγορία είναι ο σύντροφός της και συγκατηγορούμενός της.

«Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή, δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα, νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου».

«Δυστυχώς ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο όπως αποδείχθηκε» είπε η 29χρονη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X