ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ωραίο το Blue Lagoon, πως πάμε;

Όλο και πιο γνωστός γίνεται ο Ακάμας τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα σε νεαρές παρέες που ανακαλύπτουν ότι η Κύπρος, δεν έχει τίποτα απολύτως να ζηλέψει από τα εξωτικά μέρη του εξωτερικού.

Πολλές είναι οι παρέες λοιπόν που οργανώνουν μονοήμερες εκδρομές στον Ακάμα και στην παραλία Blue lagoon για μπάνιο.

Οι μέχρι πρότινος παρθένες παραλίες της χερσονήσου του Ακάμα είναι μερικώς δύσβατες γι αυτό και η πρόσβαση γίνεται είτε με αυτοκίνητα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, είτε με τετράτροχες μηχανές ή ακόμη και με οργανωμένες εσωτερικές κρουαζιέρες που ξεκινούν από το Λατσί, την Πόλη της Χρυσοχούς ή και το λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Ψάξαμε και βρήκαμε πιθανούς τρόπους για εσάς (και τιμές) για να απολαύσετε τις ομορφιές του Ακάμα, σε περίπτωση που ψηφίσετε Κύπρο για διακοπές φέτος.

Cyprus Mini Cruises
Η κρουαζιέρα ξεκινά από το Λατσί με συχνότητα στις αναχωρήσεις. Οι τιμές αφορούν πακέτο το οποίο περιλαμβάνει φαγητό μέχρι τον Ακάμα και το Blue Lagoon.
Ενήλικες: 28 ευρώ
Παιδιά: 15 ευρώ

Latchi Boat Cruises
Με αναχώρηση από το λιμανάκι στο Λατσί, η κρουαζιέρα αυτή σας οδηγεί κατευθείαν στα καταγάλανα σπάνια νερά του Blue Lagoon.  Οι τιμές περιλαμβάνουν πακέτο με κρασί, φρούτα και χυμό.
Ενήλικες: 20 ευρώ
Παιδιά: 10 ευρώ

Latchi Water Sport Center
Με πλειάδα επιλογών και για ιδιωτική κρουαζιέρα, αλλά και μετάβαση με διάφορα σκάφη στον Ακάμα, μπορείτε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα μέχρι το Blue Lagoon η οποία ξεκινά από 44 ευρώ.

Υπάρχουν και οι επίγειοι τρόποι!

Αν είστε λάτρεις της περιπέτειας όμως και της διαδρομής μέσα από σχεδόν απάτητα σοκάκια, απολαύστε την διαδρομή πάντα με ασφάλεια, με τα διάφορα οχήματα ενοικίασης: τετράτροχες και αυτοκίνητα τύπου  buggy αλλά και με οργανωμένα γκρουπ σαφάρι.
Οι τιμές για τα αυτοκίνητα jeep και buggy αλλά και τις τετράτροχες αφορούν ενήλικες και δίδονται μετά από κράτηση και επίδειξη άδειας οδηγού και αφορούν μερικά, ενδεικτικά γραφεία ενοικίασης.

Akamas safari
Ενήλικες: 35 ευρώ
Παιδιά: 25 ευρώ
Buggy Safari
Ολοήμερο: 160 ευρώ
Full day Jeep Safari & Boat Trip στο Blue Lagoon
Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη: 180 ευρώ
Ενοικίαση τετράτροχης: 60 ευρώ (Από τις 08.00 μέχρι τις 17.00)

Πηγή: 24news.com.cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση