ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

ΟΛΥΜΠΙΟΝ Σχολείο – Τα εντυπωσιακά εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων

Ποιοι έδωσαν το παρών τους

Άννα Πολυβίου

Το απόγευμα της Τρίτης 14 Νοεμβρίου, με αφορμή τον εορτασμό για τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΟΛΥΜΠΙΟΝ Σχολείου, πραγματοποιήθηκαν τα εντυπωσιακά εγκαίνια των καινούργιων εγκαταστάσεων του σχολείου, του Δημοτικού Σχολείου, των γηπέδων και της καφετέριας.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών του στη ξεχωριστή εκδήλωση των εγκαινίων, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το σημαντικότατο ρόλο που διαδραματίζει η άρτια εκπαίδευση στην κοινωνία σήμερα και τιμώντας παράλληλα τα 20 χρόνια λειτουργίας του σχολείου.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, η Πρόεδρος της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου, Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι και Εκπρόσωποι κομμάτων, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και Βουλευτές, οι Δήμαρχοι Λευκωσίας, Λακατάμιας, Αγλαντζιάς και Τσερίου, ο υπαρχηγός της αστυνομίας, ο έπαρχος και Εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και ΔΗΠΑΕ.

Συνολικά, το έργο ανάπτυξης των εγκαταστάσεων της καινούργιας πτέρυγας, η οποία θα στεγάζει το Δημοτικό σχολείο, και το χώρου εστίασης, κόστισαν περισσότερα από €1,000,000. Επιπρόσθετα, νέα γήπεδα δημιουργήθηκαν, ποδοσφαίρου futsal, καθώς και κατασκευή στίβου και γηπέδου paddle. Η αγορά της γης προκειμένου να κατασκευαστούν τα γήπεδα μαζί με τη διεκπεραίωσή τους ξεπέρασε τις €800,000. Παράλληλα, ανακαινίστηκαν τα γήπεδα tennis, basketball και volleyball, η αξία των οποίων ανήλθε στις €100,000. Συνολικά, η αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και η δημιουργία νέων κόστισε €2,000,000.

Ποιους είδαμε στην εκδήλωση εγκαινίων του ΟΛΥΜΠΙΟΝ: 

Ο κ. Γιώργος Κρητικός και η κα Μαρία Κρητικού

Η κα Μαρία Κρητικού, ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κ. Γιώργος Κρητικός

Η κα Χριστίνα Κρητικού, ο κ. Γιώργος Κρητικός, η κα Μαρία Κρητικού και ο κ. Κωνσταντίνος Χατζήπαπας

Η κα Ευαγγελία Κρητικού, ο κ. Γιώργος Κρητικός, η κα Μαρία Κρητικού και ο κ. Αντρέας Κρητικός

Η κα Αννίτα Δημητρίου

Ο κ. Μάριος Αμερικάνος και ο κ. Γιώργος Κρητικός

Ο κ. Ευθύμιος Δίπλαρος

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών

Δείτε τα στιγμιότυπα από την εκδήλωση εγκαινίων του ΟΛΥΜΠΙΟΝ: 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS