ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Edith Piaf: Θα «αφηγηθεί» τη βιογραφία της με τη βοήθεια AI

«Είναι τόσο λεπτή η ισορροπία, όταν συνδυάζεις τη νέα τεχνολογία με καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ιστορία», δήλωσε η εταιρεία παραγωγής.

Μαρία Καραμάνου

Μετά από 60 χρόνια από το θάνατο της Edith Piaf, η ίδια η τραγουδίστρια θα επιστρέψει για να αφηγηθεί την ιστορία της ζωής της μέσα από ένα νέο ντοκιμαντέρ, χάρη στη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Η Warner Music ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους διαχειριστές της κληρονομιάς της Edith Piaf για να αναδημιουργήσει όχι μόνο τη φωνή της αλλά και την εικόνα της.

Η πρωτοποριακή αυτή προσέγγιση θα επιτρέψει στο κοινό να ζήσει τη ζωή της Piaf με έναν μοναδικό τρόπο. Η Warner Music Entertainment, σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Seriously Happy, θα δημιουργήσει την πρώτη βιογραφία καλλιτέχνη χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη. Αυτή η προσέγγιση υπόσχεται να αναδείξει την αξιοσημείωτη πορεία της Piaf, από τους αγώνες της έως την άνοδό της ως σύμβολο της γυναικείας ενδυνάμωσης και μια από τις πιο εμβληματικές καλλιτέχνιδες της Γαλλίας.

Με αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια, η Edith Piaf επανέρχεται στο προσκήνιο, χαρίζοντας μια εντελώς νέα διάσταση στην αφήγηση ιστοριών ζωής μέσα από τη συνδυασμένη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και των πολυμέσων.

«Η ξεχωριστή φωνή και η εικόνα της Edith Piaf θα αναβιώσουν για να ενισχυθεί περαιτέρω η αυθεντικότητα και ο συναισθηματικός αντίκτυπος της ιστορίας της», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Η επερχόμενη ταινία θα ξεκινά από τη δεκαετία του 1920, παρουσιάζοντας τη ζωή της Edith Piaf στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, και θα φτάσει μέχρι τον θάνατό της το 1963. Η παραγωγή θα ενσωματώσει πρωτότυπες ηχογραφήσεις από τις μεγάλες επιτυχίες της, όπως το «La Vie en rose» και το «Non, je ne regrette rien».

Η Catherine Glavas και η Christie Laume, διαχειριστές της περιουσίας της Piaf, δήλωσαν ότι η τεχνολογία τους παρείχε μια συγκινητική εμπειρία, καθώς ένιωθαν σαν να ήταν ξανά κοντά στη φωνή της καλλιτέχνιδας. Το 90λεπτο ντοκιμαντέρ με την ίδια την Edith Piaf ως αφηγήτρια υπόσχεται να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής της και να προσθέσει νέα διαστάση στην κατανόηση της εμβληματικής τραγουδίστριας.

Το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει το πνεύμα, τα προσωπικά επιτεύγματα και τις αξέχαστες ερμηνείες της Edith Piaf με μια σύγχρονη οπτική γωνία. Αναμένεται να περιλαμβάνει αρχειακό υλικό, θεατρικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις, προσωπικό υλικό και τηλεοπτικές συνεντεύξεις, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο ρεύμα εμπειριών για τους θεατές. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Δεκαετίες μετά τον θάνατό της, η μουσική της Edith Piaf συνεχίζει να επηρεάζει ακροατές σε όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια streams μόνο στην ψηφιακή εποχή. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Music France, Alain Veille, τονίζει τη σπουδαιότητα της ιστορίας της Piaf και τη σύνδεση της με το γαλλικό κοινό. Η εκμετάλλευση της νέας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την πλούσια κληρονομιά της Edith Piaf υπόσχεται ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ που θα συνδέσει την ιστορία της με μια νέα γενιά θαυμαστών και θα εμπνεύσει το κοινό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS