Ο γαστρονόμος Ιουνίου ταξίδεψε στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου και φτιάχνει τις συνταγές που συζητά όλος ο κόσμος το καλοκαίρι!
Καφεμάτικα με τηγάνιση και χταπόδι στο ζουμί του, αστακουδάκια γιουβέτσι, γιορταστικά, κεφτέδεs χοιροσφαΐσιοι, σκορπίνα με ζυμαρικά, μυκονιάτικη κρεμμυδόπιτα κ.α. Ακόμη υγιεινά, ελαφριά μπιφτέκια και κεφτεδάκια από κιμά κοτόπουλου και απολαυστικές δροσερές μακαρονοσαλάτες!
Επίσης επισκεφτήκαμε τα αλλαντικά «Δύμες» στη Πιτσιλιά και τις κυπριακές delicatessen λιχουδιές τους!
Νέα κυπριακή κουζίνα - Βοδινό Wagyu με Mαραθεύτικο σος και αφρό χαλλουμιού από το εστιατόριο 1900 Bistro.
Μαζί τα περιοδικά Beautiful People, ΜΑΝ , K SPORTS και το βιβλίο «Χάιντι», από τη σειρά «Τα βιβλία που αγαπήσαμε» με μόνο 3.90 ευρώ.