ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η πρώτη αντίδραση της Εύας Καϊλή μετά την ανακοίνωση της αποφυλάκισης

«Θα δω το παιδί μου;

Δέσποινα Άσπρου

Την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» παρακολούθησης, διέταξε ο ανακριτής Μισέλ Κλεζ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της, Σβεν Μέρι.

Ο δικηγόρος της κ. Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε τα εξής: «Η Εύα Καϊλή βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι και με αξιοπρέπεια, δεν ομολόγησε αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, θα αγωνιστεί για την αθωότητά της μέχρι τέλους».

Ο ίδιος μιλώντας στο mega Ελλάδος ξεκαθάρισε πως, παρά τις σχετικές πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, «αύριο δεν πρόκειται να γίνει κανένα δικαστικό συμβούλιο που θα επικυρώσει ότι αφήνεται ελεύθερη», ενώ κληθείς να μιλήσει για το πότε θα αποφυλακιστεί είπε: «όταν βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι», εκτιμώντας πως μάλλον αυτό θα γίνει την Παρασκευή, ή το αργότερο την Δευτέρα. 
 
Αναφερόμενος στην πρώτη αντίδραση της Εύας μετά την είδηση, είπε: «Πρώτη φορά που την άκουσα χαρούμενη, πρώτη φορά που χαμογέλασε», ενώ έπειτα μετέφερε και μερικά από τα λόγια της: «"Μου λες αλήθεια Μιχάλη, θα δω το παιδί μου;"». 

Δική της απόφαση να μείνει χώρια από τον Τζόρτζι

Αναφερόμενος στο ότι η Εύα Καϊλή δεν πρόκειται να μείνει στην ίδια οικία με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, μετά την απελευθέρωσή της, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε πως πρόκειται για δική της απόφαση.

«Υπάρχουν δύο χώροι, στον ένα μένει ο σύντροφός της και στον άλλο, με δική της επιθυμία, θα μένει μόνη της. Θα είναι αυτή, μαζί με την κόρη της. Δεν είναι κάτι που το διέταξε ο ανακριτής, θα μπορούσαν να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο, ήταν επιθυμία που εκφράστηκε από μας» εξήγησε και στην συνέχεια τόνισε πως η απόφαση να αφεθεί ελεύθερη δεν σημαίνει ότι αθωώθηκε ακόμη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS