ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλια του Archie

Οι αναρτήσεις της στα social media.

newsroom must

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Archie Harrison Mountbatten-Windsor, γεννηθής στις 6 Μαΐου 2019 (5:26 το πρωί) ενώ οι πρώτοι που τον είδαν, μετά την έξοδό του, με την μητέρα του Meghan Markle από το νοσοκομείο, ήταν η Βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου.

Μπορεί οι σχέσεις των Sussex τον τελευταίο χρόνο να μην είναι πολύ καλές με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μετά και την συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey αλλά όλα δείχνουν ότι η μοναρχία είναι έτοιμη να προχωρήσει και να τους συγχωρέσει.

Πρώτη, έκανε την ανάρτησή της μέσω του λογαριασμού στο Instagram, η Βασίλισσα Ελισάβετ, στον επίσημο λογαριασμό κάτω από μία φωτογραφία του Archie με τους γονείς του, γράφοντας «ευχόμαστε χαρούμενα 2α γενέθλια στον Archie Mountbatten-Windsor».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ανάρτηση και από τους Cambridge, με μία οικογενειακή φωτογραφία απο την επίσημη φωτογράφιση μετά την βάφτiση του Archie στην ίδια πλατφόρμα, με ακριβώς την ίδια ευχή, όπως της βασίλισσας.

Στον χορό μπήκε και ο παππούς, πρίγκιπας Κάρολος, με την δική του ανάρτηση, στην οποία φαίνεται ο ίδιος με τον γιό του πρίγκιπα Harry και τον μικρό Archie, γράφοντας στη λεζάντα «Χρόνια Πολλά στον Archie που γίνεται δύο σήμερα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει εχτός από τις διαδικτυακές ευχές, για τα γενέθλια του μικρού Archie αναμένουμε να υπάρξει και ένα διαδικτυακό πάρτι με όλους τους προαναφερόμενους να δίνουν το παρών τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X