ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φόρμες, αθλητικά παπούτσια και τσαντάκι cross body
 

Ο καιρός μάς τα ''χαλάει'' την Τσικνοπέμπτη

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

newsroom must

Χαμηλή πίεση με κέντρο τον Ελλαδικό χώρο, κινείται νότια και θα επηρεάσει εξασθενημένα παροδικά την περιοχή, ιδιαίτερα την Πέμπτη. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, κατά διαστήματα, η οποία την Πέμπτη υποχωρεί.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τις πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ αργότερα θα καταστούν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις, αλλά μετά το μεσημέρι, αναμένεται να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, με το ενδεχόμενο ελαφρών μεμονωμένων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια θα ενισχυθούν σταδιακά σε μέτριους μέχρι ισχυρούς, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά μέχρι πολύ ισχυρούς, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη, ενώ στα προσήνεμα παράλια θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, χωρίς να αποκλείονται ελαφρές μεμονωμένες βροχές, ιδιαίτερα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, αλλά στα βόρεια και στα ανατολικά θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, ιδιαίτερα την Παρασκευή.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Παρασκευή, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, παραμένοντας στα ίδια περίπου επίπεδα και το Σάββατο.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 51 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Hydrogen, why Cyprus has the edge

Hydrogen, why Cyprus has the edge

Ο Δρ Γιώργος Πεχλιβάνογλου, ειδικός σε θέματα αιολικής ενέργειας, στο Green Agenda Cyprus ...
newsroom must
 |  NEWS