ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έτσι θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από το βράδυ χαμηλή πίεση προσεγγίζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ σύντομα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά στα δυτικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά ή και στα βόρεια. Τη Δευτέρα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται και την Τρίτη. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιονόνερο ή και χιόνι.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή ενώ μέχρι την Τρίτη αναμένεται σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΠΗΓΗ: KΥΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X