ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Νέα στοιχεία για την Madeleine McCann: «Ξέρουμε την ταυτότητα του δολοφόνου»

Όλες οι νέες λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν διάφορες υποψίες για την υπόθεση εξαφάνισης της Madeleine McCann, και τώρα 16 χρόνια αργότερα ένας Γερμανός εισαγγελέας είναι «σίγουρος» πως η τότε τρίχρονη Madeleine σκοτώθηκε από τον ύποπτο Christian Brinker.

Ο ίδιος έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και διακίνηση ναρκωτικών και από το 2019 εκτίει ποινή επταετούς φυλάκισης για τον βιασμό μιας Αμερικανίδας στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στην ίδια περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της.

Ο Γερμανός εισαγγελέας είπε: «Η έρευνα συνεχίζεται και νομίζω ότι βρήκαμε κάποια νέα στοιχεία, κάποια νέα αποδεικτικά στοιχεία, όχι εγκληματολογικά στοιχεία, αλλά κάποια αποδεικτικά στοιχεία».

«Είμαστε σίγουροι ότι είναι ο δολοφόνος της», τόνισε.

Να σημειώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μια 21χρονη κοπέλα η οποία υποστηρίζει ότι είναι η χαμένη McCann, κάνοντας διάφορες αναρτήσεις για να αποδείξει την ταυτότητά της.

«Οι μνήμες είναι πολύ θολές και μίλησα με τους γονείς μου για αυτό, αλλά τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν το θέμα συζήτησης».

«Οι δάσκαλοί μου μού είπαν ότι δεν πήγαινα πάντα στο σχολείο, αλλά οι γονείς μου επέμειναν για το αντίθετο. Μετά από τη σύγχυση, ξεκίνησα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι είχε συμβεί στην Madeleine McCann και ένωσα το παζλ. Είναι πολύ αγχωτικό να προσπαθείς να πείσεις τους ανθρώπους να σε πιστέψουν», ήταν κάποιες από τις αναρτήσεις της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X