ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Τέλος εποχής» για την Toblerone: Έρχονται αλλαγές

Τι είναι αυτό που θα αλλάξει στην πολυαγαπημένη Ελβετική σοκολάτα

Μαρία Σάββα

Μια νέα εποχή ξεκινά για δημοφιλή Ελβετική σοκολάτα Toblerone καθώς το Μάτερνχορν, η διάσημη βουνοκορφή που εμφανίζεται στη τριγωνική συσκευασία θα αντικατασταθεί από μια αόριστη εικόνα, σε συμμόρφωση με ελβετικό νόμο από το 2017

Πιο συγκεκριμένα, η σοκολάτα σε σχήμα πυραμίδας, η οποία αντικατοπτρίζει την κορυφή των Άλπεων, θα υποβληθεί σε αλλαγή ετικετών και θα περιλαμβάνει την υπογραφή του ιδρυτή της, σύμφωνα με τον κατασκευαστής της, ενώ η αντικατάσταση της εικόνας του βουνού ύψους 4.478 επιβεβαιώθηκε από την αμερικανική εταιρεία Mondelez και γνωστοποιήθηκε ότι θα αντικατασταθεί από μια πιο γενική σύνοδο κορυφής.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Toblerone Chocolate (@tobleroneid)

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το 2017 ισχύουν αυστηροί κανόνες για την «Ελβετία». Δηλώνουν ότι δεν επιτρέπεται η χρήση εθνικών συμβόλων για την προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων που δεν παρασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελβετία.

Σε μια δήλωση στο BBC, η Mondelez είπε ότι μεταφέρει μέρος της παραγωγής εκτός της χώρας για να «ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση παγκοσμίως και να αναπτύξει την επωνυμία της Toblerone για το μέλλον». Είπε επίσης ότι η νέα συσκευασία της πολυαγαπημένης σοκολάτας θα περιλαμβάνει μια «χαρακτηριστική νέα γραμματοσειρά και λογότυπο Toblerone το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από τα αρχεία Toblerone και την υπογραφή του ιδρυτή, Tobler's».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Toblerone Chocolate (@tobleroneid)

Η σοκολάτα σε σχήμα βουνού που παρασκευάζεται από ελβετικό γάλα με μέλι και μαντολάτο αμυγδάλου, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1908 στη Βέρνη, την πρωτεύουσα της Ελβετίας. Αλλά το 1970 έκανε το ντεμπούτο του το περίγραμμα του Matterhorn στη συσκευασία, με την αρκούδα και τον αετό της Βέρνης να εμφανίζονται πιο πριν από τότε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Toblerone.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
news  |  lifestyle  |  gossip  |  Toblerone  |  σοκολάτα

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS