ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βρέθηκε η Madeleine McCann 16 χρόνια μετά την εξαφάνισή της;

Η Πολωνή κοπέλα που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μαρία Σάββα

Η Julia Wandelt, μια 21χρονη γυναίκα από την Πολωνία, έχει γίνει viral για τους ισχυρισμούς της ότι είναι η Madeleine McCann, μια 3χρονη Βρετανίδα που χάθηκε ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Πορτογαλία μαζί με τους γονείς της το 2007.

Η Wandelt κέρδισε για πρώτη φορά την προσοχή του κόσμου αφού δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram με τη όνομα @iammadeleinemccan γράφοντας στο βιογραφικό της «βοηθήστε με, πρέπει να μιλήσω με την Kate και τον Gerry McCann».

Photo by @iammadeleinemccan

Η Wandelt χρησιμοποιεί τον λογαριασμό, ο οποίος έχει πλέον περισσότερους από 500.000 ακόλουθους, για να δείξει την ομοιότητά της με την εξαφανισμένη Βρετανίδα και να έρθει σε επαφή με την οικογένεια της Madeleine.

Η 21χρονη ισχυρίζεται ότι έχει μια φακίδα στο πόδι της και μια κηλίδα στο μάτι της στα ίδια ακριβώς σημεία με τη Madeleine και πιστεύει επίσης ότι μοιάζει με τους γονείς της Madeleine Kate και Gerry McCann. Ισχυρίζεται επίσης ότι είναι θύμα ενός Γερμανού παιδόφιλου, ο οποίος πιστεύει ότι μοιάζει με έναν από τους υπόπτους που αναφέρονται στην υπόθεση εξαφάνισης του 3χρονου κοριτσιού.

Photo by @iammadeleinemccan

Photo by @iammadeleinemccan

Photo by @iammadeleinemccan

Όπως έχει πει η ίδια, έχει επικοινωνήσει με την αστυνομία πολλές φορές, αλλά της είπαν ότι δεν θα ερευνούσαν περαιτέρω τους ισχυρισμούς της.

«Κάλεσα την τοπική αστυνομία, την αστυνομία της πρωτεύουσας, την αστυνομία του MET, την αστυνομία της Πορτογαλίας και τους Crimestoppers. Πριν από λίγους μήνες μίλησα και με την Operation Grange», είπε η Wandelt στο The Tab.

Η Julia λέει ότι προσπαθεί να έρθει σε επαφή με την οικογένεια McCann, η οποία έχει δηλώσει προηγουμένως ότι είναι πρόθυμη να εξερευνήσει όλους τους δυνητικούς παράγοντες στην αναζήτηση της Madeleine.

Η ίδια αποκάλυψε ότι η οικογένεια McCann συμφώνησε σε ένα τεστ DNA, αλλά δεν έχουν ακόμη κάνει κάποια επίσημη δήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση