ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Με ψυχιατρικά προβλήματα η 21χρονη που ισχυρίζεται πως είναι η Madeleine McCann;

Όσα αποκάλυψαν οι γονείς της.

Μαρία Σάββα

Τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένας λογαριασμός με το όνομα @iammadeleinemccan, ο οποίος ανήκει στην Julia Wandelt, μια 21χρονη γυναίκα από την Πολωνία, που ισχυρίζεται ότι είναι η Madeleine McCann που χάθηκε ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Πορτογαλία μαζί με τους γονείς της όταν ήταν μόλις τριών ετών το 2007.

«Βοηθήστε με, πρέπει να μιλήσω με την Kate και τον Gerry McCann», έγραψε η Wandelt στο βιογραφικό του λογαριασμού της, με σκοπό να βρει του «πραγματικούς» της γονείς.

Η Wandelt χρησιμοποιεί τον λογαριασμό, ο οποίος έχει πλέον περισσότερους από 500.000 ακόλουθους, για να δείξει την ομοιότητά της με την εξαφανισμένη Βρετανίδα, αναρτώντας φωτογραφίες με σημειωμένες τις ομοιότητες που έχει και με τους McCann.

Λίγες μέρες αργότερα αφότου τα βίντεό της έγιναν viral και τράβηξαν την προσοχή των γονέων της, οι ίδιοι θέλησαν να κάνουν μια δημόσια δήλωση εξηγώντας ότι οι δηλώσεις της κόρης τους είναι ψευδής, καθώς υπάρχουν διάφορες φωτογραφίες και αντικείμενα που μπορούν να αποδείξουν ότι είναι η πραγματική τους κόρη.

Στην συνέχεια ανέφεραν ότι εδώ και καιρό προσπαθούν να βοηθήσουν την Julia, πηγαίνοντάς την σε διάφορους ψυχολόγους και ψυχίατρους, οι οποίοι της προσφέρουν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

«Πάντα προσπαθούσαμε να κατανοήσουμε τυχόν καταστάσεις που συνέβαιναν με την Julia. Πολυάριθμες θεραπείες, φάρμακα, ψυχολόγοι και ψυχίατροι - όλα αυτά παρασχέθηκαν στην Julia. Δεν έμεινε μόνη της. Οι απειλές της Julia εναντίον μας, τα ψέματα και οι χειρισμοί της, οι δραστηριότητες της στο Διαδίκτυο. Τα είδαμε όλα αυτά και προσπαθήσαμε να τα αποτρέψουμε, να τα εξηγήσουμε, της ζητήσαμε να σταματήσει», είπαν οι γονείς της προσθέτοντας ότι η 21χρονη αρνείται την φαρμακευτική αγωγή που τη δόθηκε.

«Πάντα ήθελε να είναι δημοφιλής. Αυτό που συμβαίνει τώρα της έχει δώσει 1 εκατομμύριο οπαδούς. Φοβόμαστε ότι η Julia θα κάνει το αναπόφευκτο. Το Διαδίκτυο δεν ξεχνά και είναι προφανές ότι η Julia δεν είναι η Madeleine», τόνισαν στο τέλος της δήλωσής τους.

@jennalynn468 #greenscreen #breakingnews #new #news #update #posted #madeleinemccann #madeleinemccanncase #madeleinemccannfound #madeleinemccannedit #madeleinemccannfamily #Polish #polishgirl #crime #crimetiktok #crimejunkie #criminalminds #criminal #unsolved #unsolvedmysteries #mystery #mysterious #truecrime #truecrimetiktok #truecrimecommunity #truecrimetok #London #England #uk #unitedkingdom #leicester #leicestercity #portugal
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση