ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

«Ναρκώνουμε 65χρονους για να πεθάνουν και να ζήσουν οι πιο νέοι»

Δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και λύγισε ένας γιατρός από την Ισπανία

Δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και λύγισε ένας γιατρός από την Ισπανία. Αποκάλυψε και περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που περνάνε τα περιστατικά που καλούνται να διαχειριστούν και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουν.

Με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε ότι, «Έχω ήδη λάβει πολλά ηχητικά μηνύματα-δεν ξεκαθαρίζει από ποιους- που μας λένε ότι αφαιρούν τους αναπνευστήρες από ανθρώπους άνω των 65 ετών και τους ναρκώνουν για να πεθάνουν, επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί αναπνευστήρες για όλους, ώστε να τους δώσουν σε πιο νέους».

Η αδιανόητη κατάσταση που επικρατεί στην Μαδρίτη και στα νοσοκομεία κατάφεραν να τον κάνουν την φωνή του να σπάσει και συνέχισε λέγοντας ότι, «Δεν υπάρχουν προμήθειες, δεν υπάρχει χώρος και δεν υπάρχουν αναπνευστήρες. Τους ναρκώνουμε και κρατάμε το χέρι στους ετοιμοθάνατους επειδή οι οικογένειες τους δεν μπορούν να είναι δίπλα τους, έτσι τους βοηθάμε να πεθάνουν για να ελευθερώσουμε τους αναπνευστήρες για άτομα κάτω των 65 ετών».

Η κατάσταση που βιώνουν είναι τραγική όπως αναφέρει αφού κάθε μέρα πηγαίνουν στην δουλειά γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να αφήσουν κάποιους να πεθάνουν. ««Το καταπίνεις, ξεγελάς τον εαυτό σου και πας στην δουλειά, ξέροντας ότι θα αφήσεις πολλούς ανθρώπους να πεθάνουν. Κλαις στο σπίτι, κλαις τα βράδια και πας στην δουλειά το επόμενο πρωί»

Στο τέλος δηλώνει ότι είναι πολύ σημαντικό να εφαρμοστεί το lockdown στην πόλη και τονίζει «αν δεν περιορίσουμε αυτόν τον γαμ…ο ιό, θα πεθάνουμε όλοι».

Στο πιο κάτω βίντεο του CNN βλέπουμε τις συνθήκες στις οποίες αναγκάζονται να δουλεύουν οι επαγγελματίες υγείας οι οποίοι επαναχρησιμοποιούν μάσκες μίας χρήσης και φτιάχνουν αυτοσχέδιες στολές για να προστατευτούν από σακούλες σκουπιδιών. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση