ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Μία γεύση από το πρώτο Green Agenda Cyprus Summit

Δείτε το βίντεο με τα highlights του συνεδρίου

newsroom must

Το πρώτο «Green Agenda Cyprus Summit» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 20 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, έδωσαν το παρών τους οι ηγέτες της επιχειρηματικής κοινωνίας της Κύπρου, ενώ παρουσίασαν με στόχο να εμπνεύσουν τους παρευρισκόμενους, κορυφαίοι ομιλητές και ειδικοί επί θέματα περιβάλλοντος, βιωσιμότητας και ενέργειας από τη διεθνή σκηνή.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν η στήριξη της προσπάθειας στην πράσινη μετάβαση της Κύπρου, με στόχο να καταστεί η χώρα μας παράδειγμα οικολογικού τρόπου ζωής και βιώσιμης ανάπτυξης.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων και των παρουσιάσεων των ομιλητών βρέθηκε η κλιματική δράση γενικότερα, οι κίνδυνοι από την κλιματική αλλαγή και ο αντίκτυπός τους στη ζωή των ανθρώπων, του περιβάλλοντος, του τραπεζικού συστήματος, της βιομηχανίας, των ακινήτων και του ασφαλιστικού τομέα. Επιπρόσθετα, η βιωσιμότητα, η ενέργεια, καθώς και η προστασία και ανάπτυξη του πρασίνου, είχαν κεντρικό ρόλο στις συζητήσεις και τις ομιλίες.

Η παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η αποθήκευση και η βέλτιστη έξυπνη διανομή της, η χρηματοδότηση της πράσινης μετάβασης, η υγεία και η σύνδεσή της με το περιβάλλον, η μείωση του οικολογικού αποτυπώματος, η εξέλιξη της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων και η διαχείριση των αποβλήτων αποτέλεσαν βασικούς πυλώνες και «σημεία – κλειδιά» του συνεδρίου.

Ακολουθεί βίντεο από το “Green Agenda Cyprus Summit 2024”.

Το «Green Agenda Cyprus Summit» Powered by Fameline Holding Group διεξήχθη με τη στήριξη της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.

Platinum Sponsors οι Τράπεζα Κύπρου, Ελληνική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank και Astrobank.

Gold Sponsors οι EY και Dark Horse Cyta.

Silver Partner οι ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, AUDI και Ιnvest Cyprus.

Energy Partners οι Eunice Energy Group και ο όμιλος Green Energy.

Το συνέδριο τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.digitalagendacy.com 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση